Ticaret Bakanı Ömer Bolat, çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere 2 Mayıs Cumartesi günü Ordu’ya geliyor. Bakan Bolat’ın yoğun programında resmi temasların yanı sıra iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmalar da yer alıyor.
Günün ilk programı saat 09.40’ta Ordu-Giresun Havalimanı’nda yapılacak karşılama ile başlayacak. Ardından saat 10.30’da Ordu Üniversitesi Ceren Özdemir Konferans Salonu’nda “2026 Nisan Ayı Dış Ticaret Verileri” basın toplantısı gerçekleştirilecek.
RESMİ ZİYARETLER PEŞ PEŞE
Bakan Bolat, saat 12.00’de Ordu Valiliği’ni, 12.35’te ise Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek. Program kapsamında saat 13.05’te AK Parti Ordu İl Başkanlığı, 13.40’ta ise MHP Ordu İl Başkanlığı ziyaretleri yapılacak. Saat 14.15’te Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda sivil toplum kuruluşlarıyla istişare toplantısı düzenlenecek.
ÜNYE PROGRAMI DA YOĞUN
Bakan Bolat’ın Ordu programı Ünye ilçesinde devam edecek. Saat 16.30’da eski Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ın kardeşinin nikah merasimine katılacak olan Bolat, ardından AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı ve Ünye Belediyesi’ni ziyaret edecek.