HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Mayıs 2016 Pazar Saat: 09:14

YILMAZ, İLK 4 AYI DEĞERLENDİRDİ

Ordu tarımında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konulu 2016 yılının ilk İl Grup Toplantısı 26. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Yılmaz'ın başkanlığında İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşt
YILMAZ,  İLK 4 AYI DEĞERLENDİRDİ

Ordu tarımında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konulu 2016 yılının ilk İl Grup Toplantısı 26. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Yılmaz'ın başkanlığında İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Yılmaz, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı.

İl Müdürü Kemal Yılmaz toplantının açılış konuşmasında;  Teşkilat olarak her zaman olduğu gibi yine yoğun bir dönem içerisinden geçildiğini, personelimizin mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdikten sonra Müdürlüğün ilk 4 ayında yapılan çalışmaları değerlendirdi.

İl Müdürü Kemal Yılmaz; Şu anda sahada yapılan aşılama çalışmaları, bitkisel üretimle ilgili deneme, demonstrasyon çalışmaları ve desteklemelerin hiçbir üreticimiz mağdur edilmeden eksiksiz bir şekilde üreticilerimize ulaştırılması için özveriyle çalışmalar yürütüldüğünü, 2016 yılında her işletmenin 1 Veteriner Hekimi veya 1 Mühendisi olması yönünde Bakanlığımızın çalışmalarının devam ettiğini ve tarım arazilerinin devri ile ilgili 2014 yılında yürürlüğe giren 6537 sayılı kanun sonucu ortaya çıkan anlaşmazlıkların giderilmesi adına tarımsal arazilerin devri, miras yolu ile intikali, yeter gelirli arazi büyüklüğü ve ekonomik bütünlüğüne ilişkin hükümler ile ehil mirasçıya ait niteliklerin tespitine ilişkin usul ve esaslar kapsamında İlçe Müdürlüklerin gerekli çalışmaları yapmaları gerekliliğini vurguladı.

Yılmaz, 2016 yılı hedefleri hakkında da açıklamalarda bulunduktan sonra üreticilerimize en etkin ve kaliteli hizmeti verme noktasında özveriyle çalışan İl-İlçe Müdürlüklerinde görevli personele teşekkür ederek sözlerine son verdi.

İl Müdürü Kemal Yılmaz'ın konuşmasının ardından İlçe ve Şube Müdürlerinin yapmış oldukları ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkındaki sunumlarının ardından karşılıklı görüş alışverişi yapılarak toplantı sona erdi. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : YILMAZ, İLK, 4, AYI, DEĞERLENDİRDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız