HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 08:35

“ORDU İLE İSATANBUL ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu ile İstanbul arasında gönül köprüsü kurmayı hedeflediklerini söyledi.
“ORDU İLE İSATANBUL ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ”

         Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu ile  İstanbul arasında gönül köprüsü kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu'nun Büyükşehir oluşunun 2. yılını,  İstanbul'da bulunan Ordulu 340 derneği bir çatı altında toplayarak kutladı.

Grand  Cevahir Otel'de düzenlenen akşam yemeği programına,  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı  Enver Yılmaz'ın yanı sıra  İstanbul'da faaliyet gösteren Ordulu derneklerin üyeleri ve yöneticileri katıldı. Yemek programında yaptığı konuşmada il genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı  Enver Yılmaz, hazırladıkları projeleri  İstanbul'da yaşayan Ordulu hemşerilerine anlattı.  Ordu'nun çöple ilgili sorunlarından, yolla ilgili sorunlarına kadar bütün problemlerini anlatarak çözümler ürettiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Program sonunda ise  Şişlimeclis üyeleri tarafından Başkan Yılmaz'a tablo hediye edildi.
"İSTANBUL'DA BULUNAN 340 ORDU DERNEĞİNİ BİR ÇATI ALTINDA TOPLADIK"

Ordu'nun Büyükşehir oluşunun ikinci yılı münasebetiyle düzenlenen program sonunda açıklamalarda bulunan  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı  Enver Yılmaz, "Ordulular'ın,  İstanbul'da sayısı, TUİK rakamlarına göre, ikinci sırada göçmenler olarak görülüyor. Bu çerçevede biz  Ordu'daki kadar  İstanbul'da da Ordulular olduğu bilinciyle, düzenli bir şekilde her ay  İstanbul'daki bir ilçede ve o ilçede yaşayan hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Bunu istikrarlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Şimdi de  İstanbul'daki 340 derneği bir çatı altında toplamak suretiyle Büyükşehrimizin ikinci kuruluşu münasebetiyle  İstanbul'un tam göbeğinde misafir ediyoruz" dedi.
"ORDU İLE İSTANBUL ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAYI HEDEFLİYORUZ"

Hemşehrilerimize  Ordu ile  İstanbul arasında gönül köprüsü kurmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yılmaz, "Onlara  Ordu ile  İstanbul arasındaki gönül köprüsünü, Büyükşehir olarak iki yıllık süre içerisinde yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve genel  Türkiye projeksiyonu çiziyoruz. Bu çerçevede de bütün hemşehrilerimizi ilimize davet ediyoruz. Yatırımcılarımızı ilimize davet ediyoruz, nasıl bir çalışma içinde olduğumuzu, nasıl bir gayret içinde olduğumuzu, Havalimanı sayesinde  Ordu ile  İstanbul arasındaki o köprünün nasıl bir fizik ortama dönmesi gerektiğini anlatıyoruz. Hemşehrilerimizde böyle programlara çok yoğun bir katılım gösteriyorlar, bizler de memnun oluyoruz" şeklinde konuştu.
"BU TOPLANTILARDA ORDU’NUN TEKRAR ŞAHLANIŞINI ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Bölgesel toplantılar yapacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, "Sabahleyin  Esenler'de bulunan hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz. Daha önce de  Ümraniye'de bulunan hemşehrilerimizle bir araya gelmiştik. Hemşehrilerimizin, havalimanının açılmasıyla birlikte memleketlerine çok rahat gidip gelme fırsatları oldu. Doğdukları, büyüdükleri topraklardan o aidiyetlerini, zamanında bin bir güçlükle terk ettikleri memleketlerinin yeniden şahlanışını, ayağa kalkışını  İstanbul'da biz de anlatmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız