HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mayıs 2016 Salı Saat: 10:13

AKDENİZ İDDİALARA CEVAP VERDİ

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve İskele Bahçe işletmecisi Hüseyin Akdeniz iddialara cevap verdi.
AKDENİZ İDDİALARA CEVAP VERDİ

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve İskele Bahçe işletmecisi Hüseyin Akdeniz iddialara cevap verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın geçen ayın son haftasında iskele bahçe ile ilgili açıklamalarına belgeler ile cevap veren Akdeniz, Ordu Muhtarlar Derneğinde düzenlediği toplantıda basın mensuplarına cevap hakkını kullandı.

Akdeniz yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sayın Enver Yılmaz 25 04 2016 tarihinde bir açıklama yaparak İskele bahçe’nin Belediyeye ait bir arazi olmadığını belirtmiş, söz konusu yerin milli emlak müdürlüğü ile davalık olduğunu ve bu işletmenin 8 yıl kira ödemediğini beyan etmiştir.

Evet ben Milli Emlak Müdürlüğünün kiracısıydım. Davayı elbet Milli Emlak Müdürlüğüne karşı açmak zorundayım. Değişiklik yapılan 6360 sayılı Büyükşehir kanunun da kıyılarla ilgili yönetmelik hükümlerini bilmeyecek kadar da aptal değilim. 2 yıldan bu yana kamuoyunda İskele Bahçeyi yıkacağız diye beyanat veriyorsunuz. Geniş kamuoyu algısı yarattınız. Ve Milli Emlak Müdürüne öylesine siyasi baskılar yaptınız ki bunu sağır sultan bile duydu.

Unutmayın burası hala küçük Büyükşehir... İki günde bir Genel Sekreteriniz Milli Emlak Müdürünü aradı mı? aramadı mı? Ben cevaplayım, aradı. Baskı yapı mı?, yaptı… Bunu ben söylemiyorum. Kurumun kendisi söylüyor. Şimdi diyorsunuz ki ‘’benimle ne ilgisi var’’ elbette var. Bunu söyleyeceğinizi, bunun üzerinden siyaset üreteceğiniz gayet açıktı zaten. Ata sözümüz misali ‘’Maşa varken el mi yakılır?

Gelelim diğer konuya; sayın başkan, 8 yıldır kira ödemediğimi söylemiş ve Kişilik haklarıma müdahale etmiş…Sayın başkana hiç yakıştıramadım. kim bu bilgiyi sayın başkana verdi bilmem, ama benim 8 yıl kira vermediğimi sayın başkanın kanıtlaması gerekecek. İşte buyrun kira ödediğime dair tüm belgeler burda. Topluma yalan yanlış bilgi verdiğiniz sürece her şeyin dökümanını ortaya koyacam. Kira kontraltosu yaptığım ve her dönem ihale usulü ile aldığım bir alanda kira ödemez iseniz devlet tekrar o yeri kiralar mı sanıyorsunuz. Ben o mekanın kirasını bir haftalık evliyken eşimin kolundaki bilezikleri satarak ödedim. Şuan İskele Bahçe’nin kira borcu yoktur. Ancak yasa gereği işgalci  konuma düştüğünden ecrimisil borcu vardır. O da hesaplanıp tarafıma gönderilecektir.

Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Sahilde bir iyileştirme çalışması yapılıyor olabilir. Kaldı ki bu işlemin hukuki dayanağı da yoktur .Liman işletme sahasında da yeni bir takım iyileştirme çalışmaları da olabilir. Bu oradaki esnafı mağdur etmeden yapılır. Bunun örnekleri doludur. Antalya büyükşehir belediye başkanı sayın Türel de Konyaaltı plajında düzenleme yaptı ancak hiçbir esnafı mağdur etmedi. Keza Adana Büyükşehir. Elbette belediye hizmet edecektir buna kimse karşı çıkmaz. Hizmet ederken kimse de mağdur edilmez. Hiçbir dayanak göstermeden çık git diyeceksiniz. 35 yıl bu ordu ya hizmet etmiş bir müesseseye. Yok öyle sayın Başkan… Bana tam 1 trolyon borcunuz var. Bu gün dünya yarın ahret bu borcunuzu nasıl ödersiniz bilmem.” (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : AKDENİZ, İDDİALARA, CEVAP, VERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız