HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mayıs 2016 Salı Saat: 10:19

BÜYÜKŞEHİR’DEN EMNİYETE BÜYÜK DESTEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne asayiş hizmetlerinde kullanılması amacı ile 6 adet binek araç hibe etti. Araçlar, düzenlenen törenle Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.
BÜYÜKŞEHİR’DEN EMNİYETE BÜYÜK DESTEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN EMNİYETE BÜYÜK DESTEK 

 Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne asayiş hizmetlerinde kullanılması amacı ile 6 adet binek araç hibe etti. Araçlar, düzenlenen törenle Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi önünde gerçekleştirilen devir teslim törenine Ordu Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Ordu Garnizon Komutanı Albay Garip Gümüş, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek, Daire Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

Törende bir konuşma yapan Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, teknolojik donanım açısından herhangi bir eksikliklerinin bulunmadığını, merkez ve ilçelerde yeni Emniyet Müdürlüğü binalarının inşaatlarının devam ettiğini belirtti. Bir yıl önce Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın kendilerinden TEDES talebinde bulunduğunu ve sistemin kurulmasına büyük katkı sağladığını belirten Caner Tayfur, iç bölgelerde ulaşımın zor olduğu yerlerde zabıta ile işbirliği amacıyla araç talebinde bulunduklarını ve bu talebin hemen karşılandığını belirtti.

 

CHP’Lİ BAŞKANA TEPKİ

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne 6 adet araç teslim ettiklerini belirterek; “Emniyet ve Jandarma bizim gözbebeğimiz” dedi.

 

Son dönemde terörle mücadelede Ordu’dan şehit verildiğini, şehitlerin geride bıraktıkları manevi hatıraya saygı için baba evlerini yeniden inşa ettirdiklerini ve gerçekleştirdikleri yatırımlara onların isimlerini verdiklerini belirten Başkan Enver Yılmaz, bu duygu ve düşüncelere sahip olmalarına rağmen bazı siyasi parti temsilcilerinin ‘demagoji ve kara propaganda’ yaptığına dikkat çekti. Başkan Yılmaz; “Geçtiğimiz hafta maalesef bir siyasi parti il başkanı talihsiz bir açıklama yaptı. Güya Akkuş’taki şehit evinin yapılmadığını gerekirse kendilerinin yapabileceklerini söyledi. Ben kendisini aradım, ev inşaatının görüntü ve fotoğraflarını gönderdim. Çünkü üç katlı yapacağımız evin iki katı bitti. Söz verilen tarihte teslim edeceğiz” dedi.

 

“ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİNİ YAŞATACAĞIZ”

 

Başkan Enver Yılmaz; “Biz yanlış bilgi olan şehit ailesine sahip çıkılmıyor demagojisini kaldıramayız. Ordu’nun en büyük ana caddelerinden birine bir şehidimizin ismini verdik. Geçtiğimiz hafta bir karar aldık. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan itibaren Ordu’nun ne kadar şehidi varsa son dönemden başlamak kaydıyla o şehitlerimizin ismini her yere vereceğiz. Başta Karadeniz-Akdeniz yolunda 25 tane tünel var ve o tünellerin her birine bizim için onur mücadelesi veren, bu vatanı sonuna kadar savunan şehitlerimizin manevi hatırasına saygı göstermek için isimlerini vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

“TEDES ÖNCE OLAY, ŞİMDİ MODEL OLDU”

 

Başkan Yılmaz, geçen yılın Kasım ayında başladıkları TEDES uygulaması için kendilerini eleştirenlerin bugün örnek aldıklarına dikkat çekerek; “TEDES ilk başta olay oldu fakat şimdi diğer illere model, örnek oldu. Bundan sonra TEDES Türkiye’nin her tarafında yaygınlaşacak” diye konuştu. 

 

Ordu Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, asker ve polisimizin coğrafi yönden uzak alanlarda rahat bir şekilde görev yapmasını sağlamak için bu tür araçlara ihtiyaç duyulduğunu belirterek, Ordu büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne devredilen 6 adet araç görev yerlerine uğurlandı. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR’DEN, EMNİYETE, BÜYÜK, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız