HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mayıs 2016 Çarşamba Saat: 09:09

Avcı, Alman heyetini ağırladı

Almanya’da yaşayan ve aralarında iş, sağlık ile banka sektörlerinin temsilcilerinden oluşan heyet, Vali Yardımcısı Engin Avcı’yı ziyaret etti.
Avcı, Alman heyetini ağırladı

Almanya’da yaşayan ve aralarında iş, sağlık ile banka sektörlerinin temsilcilerinden oluşan heyet, Vali Yardımcısı Engin Avcı’yı ziyaret etti.

 

Valiliğin daveti üzerine Almanya’dan Ordu’ya gelen heyeti Valilik Toplantı Salonu’nda ağırlayan Vali Yardımcısı Engin Avcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ordu hakkında bilgiler verdi.

 

Ordu’nun keşfedilmeyi bekleyen bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Yardımcısı Engin Avcı, “Ordu, doğallığı bozulmamış, henüz keşfedilmemiş bir şehirdir. Biz, bu şehrin yarınlarını, geleceğini en iyi şekilde planlamaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda Almanya’dan gelen ziyaretçilerimizin de görüşleri olursa biz o görüşleri de almak isteriz. Her gelen misafirlerimizin görüş ve önerilerini alıyoruz ve buna göre şehrin planlamasını yapacağız.

Hem yatırımları yapmamız lazım, hem de doğal güzelliklerini korumamız lazım. Aradaki o hassas dengeyi tutturabilirsek, Ordu’yu çok güzel bir gelecek bekliyor demektir.  Havalimanımız açıldı ve Ordu için çok büyük bir gelişme yaşandı. Ordu’ya gelen turist sayısı bir önceki yıla göre yüzde 42 oranında arttı. Yakın zamanda uluslararası uçuşlar da başlıyor” diye konuştu.

 

Ordu’nun, turistleri kendisine hayran bırakacak özelliklere sahip bir şehir olduğunu belirten Vali Yardımcısı Engin Avcı, sıfır rakımdan 2 bin rakıma bir saat 15 dakikada çıkabiliyor ve aynı anda çok farklı iklimi yaşayabiliyorsunuz. Özellikle yaylalarımız oldukça güzel ve şu an yeni turizm yatırımı yapılıyor. Biz, Almanya’daki dostlarımızın Ordu’yu da ziyaret etmelerini isteriz” şeklinde konuştu.

 

Almanya’dan gelen heyet, 5 gün boyunca Ordu’nun tarihi, kültürel ve turizm merkezlerini ziyaret edecek. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : Avcı, Alman, heyetini, ağırladı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız