HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mayıs 2016 Çarşamba Saat: 09:19

MOSTAR KÖPRÜSÜNDE SONA DOĞRU

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapımı devam eden Mostar Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.
MOSTAR KÖPRÜSÜNDE SONA DOĞRU

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapımı devam eden Mostar Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

 Altınordu Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan Civil Irmağı'nın denize döküldüğü alanda inşa edilen Mostar Köprüsü'nde sona yaklaşılırken, Başkan Tekintaş, Samsun Ulaştırma Bölge Müdürü Mustafa Seçkin Buz ile birlikte incelemelerde bulundu.

 Başkan Tekintaş, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede: "Özellikle bugün Ulaştırma Bölge Müdürü Mustafa Seçkin Buz bey ve ekibiyle birlikte yapımı son aşamaya gelen “Mostar Köprüsü” çalışmalarını yerinde inceledik. Firma yetkililerden aldığımız bilgiler ışığında köprümüz en kısa zaman içinde hizmete açılacak. Bu projenin hayata geçirilmesinde katkı sunan Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz, DSİ ve diğer kurumlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 "MİLLETİMİZ BU PROJEDEN MEMNUN"

 Yapılan köprü çalışmasından milletimizin memnun olduğunu sözlerine ekleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, açıklamasına şöyle devam etti “Mostar köprüsü projemizde imalatının büyük bölümü tamamlandı. Şuan köprünün nasıl korunabileceği, kumlanmanın nasıl önlenebileceği ile ilgili bir çalışma yapacağız. Saha dolgusu ve koruma ile ilgili çalışma yapılacak. 

Burada hedef yayaların tamamen trafikten arındırılmış bir bölgede gününü geçirebilmesidir. Bunun içerisinde bisikletli yolu, engelli ve yaşlılar var. Onlar bu çalışmayı görünce mutlu oluyorlar. Bu çalışma tamamlandığında inanıyorum ki bu bölge sahilinden en fazla istifade edilen bir nokta olacak. Ayrıca köprünün aydınlatması yapılacak, ırmak içerisinde deniz suyunu içeri alarak tekne ve gondolla gezinti yapılabilecek hale getirilecektir" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : MOSTAR, KÖPRÜSÜNDE, SONA, DOĞRU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız