HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Nisan 2018 Salı Saat: 10:41

SATRANCIN BİLEK GÜREŞİ SONA ERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen ‘Uluslararası Açık ve Yıldırım Satranç Turnuvası’ düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Törene katılan Büyükşehir Bel
SATRANCIN BİLEK GÜREŞİ SONA ERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen  ‘Uluslararası Açık ve Yıldırım Satranç Turnuvası’ düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Törene katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, “'Turnuvamıza 16 ülkeden 507 sporcu katılım gösterdi. Yoğun ilgiyi görünce Büyükşehir olarak, yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu daha iyi anladık” dedi.

4 gün süren turnuvaya 43 il ve 16 ülkeden toplam 507 sporcu katıldı. Genç sporcuların büyük ustalarla karşılaşma şansı bulduğu turnuvada yapılan kıyasıya mücadele izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

BAŞKAN VEKİLİ ÇORUH, “KATILIM MEMNUNLUK VERİCİ”

Başkan Vekili Ahmet Çoruh, bu yıl 4.sü düzenlenen turnuvaya olan ilgi ve katılımdan dolayı oldukça memnun olduklarını belirterek, “Turnuvamıza ilginin fazla olduğunu görünceOrdu Büyükşehir Belediyesi olarak, yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu daha iyi anladık. Düzenlediğimiz turnuvaya yarışmacıların yanı sıra ailelerinin de oldukça kalabalık bir katılım sağlaması bizleri ayrıca memnun kıldı. İnşallah bundan sonra da Türkiye Satranç Federasyonunun işbirliği ile turnuvalarımız devam edecek. Katılım gösteren 507 sporcumuzun tamamını tebrik ediyor ve alınlarından öpüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına ailelerine ve kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Dereceye girerek ödül alan kardeşlerimizi de kutluyorum” diye konuştu.

SOLAKOĞLU, “KATILIM AÇISINDAN DA EN ZENGİN TURNUVALARDAN BİRİ”

Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Solakoğlu ise 4'üncü Ordu Uluslararası Açık ve Yıldırım Satranç Turnuvası'nın katılımı en yüksek turnuvalardan birisi olduğuna dikkat çekerek, “Ordu Uluslararası Satranç Turnuvamız en çok değer verdiğimiz ve katılım açısından da en zengin turnuvalarımızdan biri. Bu yıl da yurt dışından güçlü sporcuların yoğun katılımının yanında ülkemizin birçok ilinden de katılım gösterilmesi turnuvamızın kalitesini artırdı. Her yaş grubundan sporcularımız, velilerimiz ve antrenörlerimiz bir arada gayet güzel bir turnuva yaşadık. Süreçte güzel mücadeleler oldu.Başkan Enver Yılmaz başta olmak üzere, Ordu Büyükşehir Belediyesine sundukları önemli desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçilen turnuva,dereceye giren sporculara ödüllerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Çekişmenin en çok yaşandığı A Kategorisinde birinciliği Gürcistan’dan GıgaQuparadze, ikinciliği Azerbaycan’dan NıjatAbasov ve üçüncülüğü ise Türkiye’den Manisalı Sporcu Kıvanç Haznedaroğlu elde etti.

“4. ORDU ULUSLARARASI AÇIK VE YILDIRIM SATRANÇ TURNUVASI”NDA DERECEYE GİREN SPORCULAR

A Kategorisi: http://ordubb.tsf.org.tr/tr/component/turnuva/?task=fileview&kid=16

B Kategorisi: http://ordubb.tsf.org.tr/tr/component/turnuva/?task=fileview&kid=17

14 Yaş Altı: http://ordubb.tsf.org.tr/tr/component/turnuva/?task=fileview&kid=18

10 Yaş Altı: http://ordubb.tsf.org.tr/tr/component/turnuva/?task=fileview&kid=19

8 Yaş Altı: http://ordubb.tsf.org.tr/tr/component/turnuva/?task=fileview&kid=20

Anahtar Kelimeler : SATRANCIN, BİLEK, GÜREŞİ, SONA, ERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız