HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Nisan 2018 Perşembe Saat: 09:14

“ORDU MARKA ŞEHİR OLACAK”

  Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Büyükşehir tarafından Fatsa ilçesinde yapımına devam edilen çalışmaları yerinde inceledi.
“ORDU MARKA ŞEHİR OLACAK”

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Büyükşehir tarafından Fatsa ilçesinde yapımına devam edilen çalışmaları yerinde inceledi.

 

Yapılan çalışmaların halkta olumlu bir etkisi olduğunu ifade eden Başkan Vekili Çoruh, “Ordu tüm ilçeleriyle marka bir şehir hâline gelecek. Bugüne kadar yaptığımız tüm yatırımlar da bunun bir göstergesidir” dedi.

 

 

Fatsa’nın prestij projesi olarak tanımlanan meydan projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Çoruh, “Bir kaç aydır süren çalışmalarımız neticesinde önemli bir mesafe kat ettik. Ekiplerimiz şu an fore kazık çakma işlemi gerçekleştiriyor. Projemiz kapsamında yaklaşık 220 adet fore kazık çakılacak, bunun 110’u demirli ve 110’u da demirsiz olacak. Bu kazıkların her biri 22 metre tabana inecek. Altı otopark olacak projede bu anlamda can ve mal güvenliği son derece önemli. Satın alma ve kamulaştırma maliyetleri düşünüldüğünde 26 milyon TL’ye mal olan yatırımımızda şu anda kamulaştırma ve satın alam işlemlerinin yüzde 95’ini tamamlamış bulunuyoruz. Yıkılacak tek bir binamız var ve onun da yasal ve hukuki süreci önümüzdeki günlerde bitmek üzere. Hukuki sürecin tamamlanmasıyla birlikte yıkım işlemini gerçekleştireceğiz. Şu anki durum, projeyle ilgili çalışma yapmamıza engel değil. Fatsa’mızın yıllardır hayalini kurmuş olduğu meydan projesi bittiğinde peyzaj düzenlemeleri, üstyapıları ve sanat eserleriyle çok güzel bir eser ortaya çıkmış olacak” diye konuştu.

 

FATSA’DA BU YIL 64 KM SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının ilçede yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Vekili Ahmet Çoruh, halkın çalışmalara olumlu tepkiler verdiğini söyleyerek, “Sıkıntılar yaşanıyor ancak ortaya çıkan görüntüler güzel bir Fatsa’ya kavuşulacağını gösteriyor. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Hulusi Baba Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarımız tamamlandı. İlçemizde bugüne kadar 88 km sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Şimdiye kadar kırsaldaki mahalle ve grup yollarındaki çalışmaları tamamlamaya ağırlık vermiştik. 2018 yılı itibarıyla da Fatsa şehir merkezinin alt ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verdik. 2018 yılında 64 km sıcak asfalt, 88 km kaplama asfalt ve 5 km beton yol çalışmamız olacak. Bunların da toplam maliyeti yaklaşık 25 milyon TL. Yıl sonunda yol çalışmalarımız tamamlandığında Fatsa ilçemiz keyifle yaşanır bir hâle gelecek. Ordu’muz tüm ilçeleriyle marka bir şehir hâline gelecek. Bugüne kadar yaptıklarımız da bunun bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : “ORDU, MARKA, ŞEHİR, OLACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız