HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Nisan 2018 Perşembe Saat: 09:16

“EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, okullarda eğitim gören ve halk oyunları ekiplerinde yer alan öğrencilere halk oyunları kıyafetleri dağıtarak, eğitime olan desteklerinin aralıksız sürdüğünü söyledi.
“EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, okullarda eğitim gören ve halk oyunları ekiplerinde yer alan öğrencilere halk oyunları kıyafetleri dağıtarak, eğitime olan desteklerinin aralıksız sürdüğünü söyledi.

Altınordu Belediyesi yaptığı çalışmalar ile eğitime olan desteğini sürdürmeye devam ediyor. Daha önceleri birçok okulda öğrencilere çeşitli destekler de bulunan Altınordu Belediyesi son olarak Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu’nda eğitim gören ve folklör ekibinde yer alan öğrencilere halk oyunları kıyafetleri dağıttı. Bu kapsamda Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu’nda öğrenciler ile buluşan Başkan Tekintaş, burada öğrencilere halk oyunları kıyafetlerini hediye etti.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ”

Öğrencilerin yaşadığı sevince ortak olan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, belediye olarak eğitime desteklerinin sürdüğünü belirtti. Tüm okullarda kültür ve sanat etkinlikleri yürüten öğrencilere ellerinden gelen yardımı yaptıklarını ifade eden Başkan Tekintaş, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın başarılı olması için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Okul müdürlerimiz, öğrencilerimizin başarısı için bizlerle işbirliği kurmaya devam ediyorlar. İhtiyaç duyulduğu her an bizim kapımız eğitimcilerimize her zaman açık. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımız, bir yandan eğitim almaya bir yandan da kendilerini geleceğe hazırlamaya devam ediyorlar. Bu çerçevede öğrencilerimiz sportif ve kültürel faaliyetleri devam ederek gerek müsabakalarla gerekse kültür dalından yaptıkları çalışmalarla başarılı olmak için büyük gayret gösteriyorlar. Bizde bu kapsamda öğrencilerimize katkı sunmak için desteklerimize devam ediyoruz” dedi.

OKUL MÜDÜRÜ ÇİÇEK: “BAŞKANIMIZ HER ZAMAN BİZE DESTEK OLUYOR”

Altınordu Belediyesi tarafından yapılan desteklerden dolayı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür eden Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu Müdürü Beşir Çiçek, “Okulumuzda eğitim gören sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunan öğrencilerimize her alanda destekte bulunan ve ayrıca okulumuzun ihtiyaçları dışında her alanda isteklerimizi dile getirdiğimiz de bize yardımını esirgemeyen Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a öğrenci ve velilerimiz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A TEŞEKKÜR

Halk oyunları ekibinde yer alan ve kıyafetlerini Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın elinden alan minik öğrenciler mutluluklarını dile getirdiler. Aldıkları hediyeler karşısında Başkan Tekintaş’a teşekkür eden öğrenciler, katılacakları müsabakalarda da başarı sözü verdiler.

Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu’nda gerçekleştirilen program Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın sınıfları ziyaret etmesinin ardından sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler : “EĞİTİME, DESTEĞİMİZ, SÜRÜYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız