HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Nisan 2018 Cuma Saat: 08:34

Erdaş: Vatan Partisi iktidara taliptir

Vatan Partisi Altınordu İlçe Başkanı Osman Erdaş’tan erken seçim açıklaması: Erdaş yaptığı açıklamada, “Vatan Partisi Türkiyeyi üretim ekonomisine götürecek ve vatan bütünlüğünü sağlayacak tek partidir. Bu bir darbe girişim
Erdaş: Vatan Partisi iktidara taliptir

Vatan Partisi Altınordu İlçe Başkanı Osman Erdaş’tan erken seçim açıklaması: Erdaş yaptığı açıklamada, “Vatan Partisi Türkiye'yi üretim ekonomisine götürecek ve vatan bütünlüğünü sağlayacak tek partidir. Bu bir darbe girişimi Erdoğan, Bahçeli'nin bile önerdiği tarihten çok daha erken bir tarihte, 24 Haziran 2018 Pazar günü erken seçim yapılacağını açıkladı. Anayasa değişikliği sonrası çıkması gereken uyum yasalarının çıkmadığını hatırlatarak Cumhurbaşkanı adayı olmak için 100 bin imzanın toplanmasına ilişkin usullerin belirsizliğine dikkat çekti. İktidar kanunsuz bir karar almıştır. Erken seçim kararı darbe niteliğindedir. "Cumhur ittifakının" panik içerisindedir. Vatan Partisi'nin seçimlerden zaferle çıkacaktır. Türk milletinden yetki istiyoruz” dedi.

'CUMHUR İTTİFAKINI TELAŞ SARMIŞ'

Bu bir darbe girişimi. Yangından mal kaçırır gibi bu ne telaş ne korku diyen Erdaş, “Cumhur ittifakını telaş sarmış. Çünkü ekonomileri batıyor, borç batağına Türkiye'yi sapladılar. Buradan bir çıkış üretemiyorlar, bunun sonuçlarını halkın yaşamasından korkuyorlar, halkın cezalandıracağını biliyorlar ve Vatan Partisi'ne olan yönelişi görüyorlar. Bu telaş içerisindeler, seçimden çok darbeye benziyor. Biz darbeleri göğüslemesini biliriz. Nasıl 15-16 Temmuz FETÖ darbesini göğüslediysek, Tayyip Erdoğan-Devlet Bahçeli darbesini de Türk milleti yerlebir edecek güce sahiptir” diye konuştu.

'KENDİ MEŞRUİYETLERİNİ YOK EDİYORLAR'

Böyle bir seçimin olamayacağını savunan Erdaş, “Tamamen yasaları çiğneyen bir tavır içindeler, onun için darbe diyorum. Kendi meşruiyet temellerini yok ediyorlar. Böyle bir seçim olabilir mi daha uyum yasaları çıkmadı, 100 bin imzanın nasıl toplanacağı tespit edilmedi, anayasa değişikliğinin gerektirdiği yasalar çıkmadı. Bu iklimde nasıl seçime gidecek Türkiye, o nedenle bu bir darbe. Darbeciler kendi yaptıkları darbenin altında kalacaklar tıpkı ABD'nin FETÖ gladyosu gibi” şeklinde konuştu.

'VATAN PARTİSİ İKTİDARA TALİPTİR'

 Vatan Partisinin iktidara talip olduğunun altını çizen Erdaş şunları söyledi:  “Türkiye'nin toprak bütünlüğünü sağlayacak, terörü bitirecek, PKK'ya beyaz bayrak çektirecek parti Vatan Partisi'dir. Bu borç batağından Türkiye'yi kurtaracak, üretim ekonomisini kuracak olan parti Vatan Partisi'dir. Türkiye'nin büyün vatanseverlerini Erdoğan ve Bahçeli'ye karşı Vatan Partisi'ne çağırıyoruz. Türk milleti buradan zaferle çıkacak. Vatan Partisi Türk milletinden yetki talep ediyor. Vatan Partisi dışında bu süreçte bir çözüm yok. Bütün partiler ABD füzelerini alkışlamakta birleştiler. Vatan Partisi Türkiye'yi üretim ekonomisine götürecek ve vatan bütünlüğünü sağlayacak tek partidir” (Haber: Mehmet KESKİN)

Anahtar Kelimeler : Erdaş:, Vatan, Partisi, iktidara, taliptir

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız