HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Mayıs 2016 Perşembe Saat: 13:07

MAYIS AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2016 yılı Mayıs ayı programını oluşturdu. “Mayıs 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığı vatandaşlara dağıtıldı.
MAYIS AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2016 yılı Mayıs ayı programını oluşturdu. “Mayıs 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığı vatandaşlara dağıtıldı.

 

İl genelinde Mayıs ayında sergi, konferans, festival, anma programı ve konser gibi birçok etkinliğinin düzenleneceği belirtilen kitapçıkta, “Gök Sultan Abdülhamid Han” adlı iki perdelik konuk tiyatro oyununun Ordulularla buluşacağı ve birbirinden değerli akademisyenlerin katılımı ile II. Uluslararası Yunus Emre Sempozyumu’nun gerçekleştirileceği ifade edildi.

 

Başkan Enver Yılmaz’ın “Mayıs 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının önsözü için yaptığı açıklama şöyle:

 

İkinci yılını kutladığımız Büyükşehir Ordumuzda, göreve geldiğimiz günden bu yana gözle görülür değişim ve gelişimler ile sizlere huzurlu ve konforlu bir yaşam sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Havaların ısınmasıyla canlılık kazanan kentimizde baharın habercisi olan, bir devre adını veren rengarenk lalelerimiz ve birbirinden güzel sümbüllerimiz ile ilimiz genelinde orta refüjler ve yeşil alanlarda, park ve bahçelerde adeta renk cümbüşü yaşıyoruz.

 

Büyükşehir Sanat Galerimizde düzenleyeceğimiz Resim, Grafik ve İllüstrasyon Sergimiz ile ORMEK binalarımızda açacağımız yıl sonu sergilerimizin yanı sıra konferanslarımızdan anma programlarımıza, festivallerimize kadar birçok etkinliğimizin yanında “Gök Sultan Abdülhamid Han” adlı iki perdelik konuk tiyatro oyunumuzu sizlerle buluşturacağız. Birbirinden değerli akademisyenlerimizin katılımı ile gerçekleştireceğimiz II. Uluslararası Yunus Emre Sempozyumu kapsamında “Yunus Emre'den Seçmeler” adlı ilâhi konserimiz ve gerçekleştireceğimiz şiir ve kompozisyon yarışmamız ile dopdolu bir Mayıs ayını siz kıymetli hemşehrilerimize sunuyoruz. (HABER MERKEZİ)

 

Anahtar Kelimeler : MAYIS, AYI, KÜLTÜR, SANAT, TAKVİMİ, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız