HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Nisan 2018 Cumartesi Saat: 10:26

FATSA KONFORLU CADDELERE KAVUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri Fatsa ilçesinin trafik akışının sağlandığı önemli caddelerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor
FATSA KONFORLU CADDELERE KAVUŞUYOR

 

  Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri Fatsa ilçesinin trafik akışının sağlandığı önemli caddelerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz Salı günü Ata Caddesinden Orta Büyük Cami mevkii olan Nihat Kutsal Sokağa kadar 550 metre mesafede sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ekipleri bugün de ilk olarak Hacı Hulusibaba caddesi ile Ahmet Cevat Güvenkaya ile bağlantısı olan cadde 100 metre mesafede sıcak asfalt serimi tamamladı daha sonra ise yine Fatsa’nın trafik akışının sağlandığı en önemli caddelerden biri olan Ahmet Güvenkaya caddesinin 160 metre mesafelik bölümünde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiler. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sıcak asfalt çalışmasını Fatsalı vatandaşlarla büyük bir ilgiyle izledikleri ve yapılan çalışmalardan memnuniyet duydukları gözlendi. Ahmet Güvenkaya Caddesinde baskı beton kaldırım çalışması ve sıcak asfalt çalışmasının tamamlanması ile konforlu bir cadde görünümüne kavuştu.

 

“HER ŞEY FATSA İÇİN”

  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ilçede yoğun bir şekilde yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “İlçemizin en önemli caddelerinde sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Yolların alt yapısının tamamlanması ve sıcak asfalt seriminin tamamlanmasından sonra caddeler çok güzel bir görüntüye kavuşuyor. Altyapı çalışmaları yapılırken vatandaşlarımız, esnaflarımız ve araç sürücüleri  birkaç gün de olsa mağduriyeti yaşadılarsa işin sonunda onlar için çok daha güzel bir çalışma olduğunu görüyoruz. Sağ duyularından dolayı vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İlçemizde gerçekleşen bütün yatırımlara destek veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ekibine bir kez daha cani gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler : FATSA, KONFORLU, CADDELERE, KAVUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız