HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Nisan 2018 Pazar Saat: 12:11

“AYIŞIĞI OTOPARKI VE MEYDAN PROJESİ” ŞEKİLLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi “Ayışığı Otoparkı ve Meydan Projesi”nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, otopark ve peyzaj düzenleme işine ara vermeden devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz’ın mayıs ayı sonuna kadar b
“AYIŞIĞI OTOPARKI VE MEYDAN PROJESİ” ŞEKİLLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi “Ayışığı Otoparkı ve Meydan Projesi”nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, otopark ve peyzaj düzenleme işine ara vermeden devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz’ın mayıs ayı sonuna kadar bitireceklerini söylediği projede otopark alanı 484 araçlık kapasiteye çıkarılıyor.

55 BİN KİŞİLİK BİR MEYDAN OLUŞUYOR

Projenin tamamlandığında Altınordu ilçesinde büyük bir eksikliği gidereceğini belirten Başkan Yılmaz, “Ordu ilimizin en önemli sorunlarından biri şehir meydanı, miting alanı, büyük programların ve fuarların yapılmasına uygun bir alanın olmayışı idi. Yaptığımız çalışma ile Ayışığı Meydanı olarak bildiğimiz ve 110 araçlık otoparkı olan bu meydanımızı, 484 araçlık otopark, şehir ve miting meydanı, fuar alanı ve her türlü faaliyetin yapılabileceği bir alan hâline getireceğiz. Ordu’da otopark ihtiyacı var söylemlerine karşı yapılan itirazları böylece ortadan kaldırmış olacağız. Projeyle birlikte 55 bin kişinin aynı anda toplanabileceği bir miting alanı oluşacak” diye konuştu.

FONKSİYONEL BİR ALAN OLACAK

Zemin çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği “Ayışığı Otoparkı ve Meydan Projesi”nde anıt alanının da olacağını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Düzenleme kapsamında yaklaşık 50 metre uzunluğunda 200 metrekarelik iskele, 400 metrekarelik büfe alanı, oturma alanları, yürüyüş alanları ve dekoratif aydınlatma elemanları yer alacak. 342 m uzunluğunda ve 6 m genişliğinde kıyı yürüyüş bandının yanı sıra vatandaşların oturup Karadeniz’in eşsiz manzarasına karşı çayını yudumlayabileceği büfe alanı ve oturma alanları hayata geçirilecek” dedi.

Mayıs ayının sonuna kadar projeyi bitirmeyi planladıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, alanın bundan sonra Ordu ilinin resmi miting, fuar, eğlenme, gösteri ve toplanma yeri olacağını belirtti.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız