HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Mayıs 2016 Cuma Saat: 08:48

ALTINORDU’DAN ÇTV UYARISI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2016 yılı Emlak ve İş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs Salı olduğunu söyledi.
ALTINORDU’DAN ÇTV UYARISI

          Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2016 yılı Emlak ve İş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs Salı olduğunu söyledi

         Emlak ve İş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi konusunda milletimizin çok hassas olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, şu açıklamayı yaptı: "2016 Yılı Emlak ve İş yerlerine ait çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs Salı günü sona eriyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ödemelerini son gününe bırakmadan yapmalarını önemle rica ediyoruz. Ödemeler Belediyemizin resmi internet sitesinden yapıldığı gibi Altınordu Belediyemizin Yeni hizmet binasında bulunan veznelerden rahatlıkla yapabilirler”

         Milletten alınan her kuruşun yine millete hizmet olarak geri döndüğünü ifade eden Başkan Tekintaş açıklamasına şöyle devam etti “ Emlak ve İş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisinin 1. Taksit ödemeleri  başladı ve 31 Mayıs’a kadar devam edecek. Belediyemize vergi olarak giren her kuruş yine milletimize hizmet olarak geri dönüyor. Yaptığımız birçok projemize milletimiz tam destek verdi. Bu vergiler sayesinde yaptığımız bu projelere onlarında katkısı olmuş olacak. Vatandaşlarımızın ödemelerini son güne bırakmadan belediyemiz veznelerine biran önce yapmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.

 (HABER MERKEZİ)

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DAN, ÇTV, UYARISI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız