HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Nisan 2018 Pazartesi Saat: 10:35

TÜM KÖY SEN İLÇE GEZİLERİNE BAŞLADI

Tüm Üretici Köylüler Sendikası Ordu Şubesi 2 Mayıs 2018 tarihinde yapacağı panelin duyurusunu yapmak ve örgütlenme çalışmaları için Gürgentepe ve Gölköy’deydi.                 Örgütlenme ve panel çalışmaları hakk
TÜM KÖY SEN İLÇE GEZİLERİNE BAŞLADI

Tüm Üretici Köylüler Sendikası Ordu Şubesi 2 Mayıs 2018 tarihinde yapacağı panelin duyurusunu yapmak ve örgütlenme çalışmaları için Gürgentepe ve Gölköy’deydi.

                Örgütlenme ve panel çalışmaları hakkında Gürgentepe ve Gölköy’de üreticileri bilgilendiren Tüm Köy Sen Ordu Şube Başkanı Zekayi Sağra, “Fındıkla ilgili politikaların değişmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz ama bir adım atılmıyor. Ürünümüze ve geleceğimize sahip çıkmak için üreticileri örgütlü davranış göstermesinden başka seçeneği yok.” diyerek üreticilere sendikaya üye olmaları için çağrı yaptı.

                Ürünümüz için taraf olmalıyız

                Sağra, “Bu zamana kadar bizim dışımızdakilerin fındık politikası hakkında karar vermesini hep bekledik. Artık bu geleneği sonlandırmalıyız. Kendi taleplerimizi sesli olarak dillendirip gerçekleşmesini sağlamalıyız. Bunun yolu da ele ele vermekten geçer. Oyalanmaktan, kandırılmaktan bıktık. Gerçekleştirdikleri fındık politikasının sonucunda üreticiler olarak kendi toprağımızda yerli ve yabancı fındık tekellerinin marabası durumuna düşeceğiz. Buna izin vermeyeceğiz.” dedi.

                Panelde üreticilerin talepleri dillendirilecek

                Üreticileri panele davet eden Sağra, “ Sesimizi yükselmek, taleplerimizi dillendirmek için bir panel düzenliyoruz. Sendikamızın Örgütlenme Uzmanı Sedat Başkavak, Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Özden Güngör ve Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Zafer Şenyurt’un konuşmacı olduğu panelimiz 02 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 13.30’da TESK Hotel toplantı salonunda yapılacak. Birlikte olalım, taleplerimizi birlikte dile getirelim.” diyerek panele çağrı yaptı.

 

Anahtar Kelimeler : TÜM, KÖY, SEN, İLÇE, GEZİLERİNE, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız