HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Nisan 2018 Salı Saat: 10:25

SMMMO 23 NİSANI KUTLADI

  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Oda Toplantı Salonu’nda bir etkinlik düzenlendi. Meslek mensuplarının çocuklarının katılımı ile düzenlenen 23 Nisan Anma Etkinliğinde; Ulu Önder Atatürk’ün Tarihimize Yolculuk F
SMMMO 23 NİSANI KUTLADI

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Oda Toplantı Salonu’nda bir etkinlik düzenlendi. Meslek mensuplarının çocuklarının katılımı ile düzenlenen 23 Nisan Anma Etkinliğinde; Ulu Önder Atatürk’ün Tarihimize Yolculuk Filmi ve 23 Nisanı Anlatan Çizgi Filimler, Oda Üyeleri ve Çocukları Tarafından İzlendi.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutlayan Oda Başkanı Bahadır Baş;” 23 Nisan’ı Odamızda ikinci defa üyelerimizin çocukları ile birlikte kutluyoruz. Bunu gelenekselleştirmek istiyoruz. Her 23 Nisan da Ordu Mali Müşavirler Odasında bu etkinliği düzenleyeceğiz. Bugünün küçükleri yarının büyükleri, ülkemizin geleceği olduğunun farkındayız. Meslektaşlarımızın çocukları ile birlikte burada farkındalık yaratmak onlarda 23 Nisan Sevgisini ve düşüncesini geliştirmek amacımızdır. Bugün bu etkinliğe katılan çocuklarımız temsili olarak “Oda Başkanı Koltuğuna Oturdular ve Kısa Sürede Olsa Oda Başkanlığı Görevimizi Çocuklarımıza devrettim.’’ Onların gözlerindeki mutluluk, onların muhasebeci, mali müşavir olmak isteyişleri bizim için her şeyden güzeldi.    

Bugün; En değerli varlığımız çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri olarak aydınlık yarınlarımızın güvencesidir. ‘‘Bugünün küçükleri yarının büyükleridir." diyen Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu güzel bayram hepimizin yaşatması gereken bir gündür. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme fikridir 23 Nisan. Bunun için unutmamalıyız. Egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete verildiği gündür 23 Nisan. Bunun için unutmamamlayız. Çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek bayramdır 23 Nisan. Bunun için unutmamamlayız. Bu duygularla; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Milli Mücadeleye emeği geçmiş olan bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum.” Dedi. 

Etkinlik kapsamında söz alan çocuklar günün anlamına yönelik duygularını anlattı ve istiklal marşını okudular.

Oda Başkanı Bahadır Baş etkinliğe katılan bütün çocuklara eğitim hayatlarında başarılar dileyerek çocuklar için hazırlanmış Yazar Hakan Atalay’ın Nutuk kitabı ile boyama kitaplarını hediye etti.

 

Anahtar Kelimeler : SMMMO, 23, NİSANI, KUTLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız