HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Nisan 2018 Salı Saat: 10:27

KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ 24 HAZİRAN’DA TAÇLANDIRACAĞIZ

AK Parti Ordu İl Başkanlığı, 24 Haziranda yapılacak olan Genel Seçim çalışmalarına start vererek , AKP Ordu İL Başkanı Av.Uğur Çelenk Başkanlığında , İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın katılım
KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ 24 HAZİRAN’DA TAÇLANDIRACAĞIZ

AK Parti Ordu İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçim çalışmalarına start vererek , AKP Ordu İL Başkanı Av.Uğur Çelenk Başkanlığında , İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın katılımı ile seçimin yol haritası belirlendi.

Başkan Çelenk toplantıda yaptığı konuşmada 24 haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimler bugün itibarı ile 61 gün var, biz AK Parti Ordu İl Teşkilatı olarak , her an seçim olacakmış gibi tüm hazırlıklarını tamamlamıştık. Şimdi hiçbir eksiğimiz olmadan seçimlerde gidiyoruz , 24 Haziran seçimlerini sevk ve idare edecek olan İl Teşkilatımızın ve 19 İlçe teşkilatımızın SKM (seçim Koordinasyon Merkezi) Başkan ve Yönetimlerini belirledik. Açık söylemek gerekirse biz bu seçimlere diğer partilerden 6 - 0 önde başlıyoruz dedi.

İl Başkanı Çelenk, 2023 hedefimizin önemli basamağı olan 24 Haziran seçimlerinde Ordu’da , seçim gününe kadar vatandaşlarımızla göz ,göze , diz ,dize ,ziyaret etmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Meydanlarda olacağız, sokaklarda olacağız, kutlu yürüyüşümüzü 24 Haziran ‘da Ordu’lu hemşehrilerimizle birlikte taçlandıracağız dedi.

Başkan Çelenk seçimlerde yapılacak çalışmaları ve yol haritasını anlatırken , Ordu’da sık sık beraber olduğumuz , beraber programlar ve çalıştaylar düzenlediğimiz Ordu’nun gören gözü, işiten kulağı, söyleyen dili olan Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte büyük Türkiye sevdamızı STK temsilcilerimize anlatacağız. Büyük Türkiye sevdalısı işçi kardeşlerimizin sofralarına misafir olduk. 24 Haziran'da da yine işçi kardeşlerimizle sevdamıza, davamıza, yarınlarımıza daha aydınlık bakacağız", esnaf odalarımız, iş adamı derneklerimiz ile Ordu ekonomisi, Ordu'nun geleceği adına, her zaman yanlarında olduğumuz 2023 büyük Türkiye hayaline inanmış iş adamlarımızla, esnaflarımızla birlikte yürüyeceğiz. Herkesi kucaklayıcı bir seçim çalışması yürüteceğiz dedi"

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız