HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Nisan 2018 Salı Saat: 10:29

“DEMOKRASİDEN UZAKLAŞTIRILIYORUZ”

            İYİ Parti Ordu İl Başkanı Av. Tevfik Karabulut 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Halkın yönetime doğrudan katılımının sağlandığı 98 yıl önce verilen ülkemizi ç
“DEMOKRASİDEN UZAKLAŞTIRILIYORUZ”

            İYİ Parti Ordu İl Başkanı Av. Tevfik Karabulut 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Halkın yönetime doğrudan katılımının sağlandığı 98 yıl önce verilen ülkemizi çağdaş muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak karar maalesef bu günlerde geriye taşınmak, geleceğimizin teminatı çocuklarımız adına kutlamakta olduğumuz bayram anlamından uzaklaştırılmak istenmektedir.” dedi. 

            Ülkemizin yönetiminde doğrudan görev yapan "1920 yılında açılan, Kurtuluş Mücadelesini yürüten Gazi Meclisimiz etkisizleştirilmek, yönetim dışı bırakılmak isteniyor." diyen İYİ Parti Ordu İl Başkanı Av. Tevfik Karabulut şu açıklamayı yaptı:

            "Dünyada demokrasi ile yönetilen devletlerin ekseriyetle kullandığı parlamenter sistemdir.

            Yasama, Yürütme, Yargı ve denetleyici kuvvet olarak da özgür basının varlığı bağlamında kurulu sistemdir. 98 yıl önce Büyük Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk sayesinde elde ettiğimiz bu haktan geriye gidiliyor ve tek adam yönetimi gibi demokrasiden uzaklaştırılmış bir sisteme doğru sürükleniyoruz.

            Ancak ülkemiz adına tuzaklarla dolu bu oyunu halkımızın tercihi ile değiştirmekte kararlıyız. İnşallah 24 Haziran'da yapılacak seçim ile parlamenter sisteme tekrar geri dönülecektir. Tek adam iradesi yerine halkın iradesinin egemenliği perçinlenecektir.

            Bu düşüncelerle tüm Türk Milletinin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız