HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Mayıs 2018 Cumartesi Saat: 10:49

2.LİG BİLETİ KESİLİYOR

TFF 3.Lig 2. Grupta 34.hafta maçları bugün oynanacak. Bugün oynanacak maçlar sonrasında 2.Lig bileti alacak takım ile Play-Off’a kalacak bir takım da belli olacak.
2.LİG BİLETİ KESİLİYOR

TFF 3.Lig 2. Grupta 34.hafta maçları bugün oynanacak. Bugün oynanacak maçlar sonrasında 2.Lig bileti alacak takım ile Play-Off’a kalacak bir takım da belli olacak.

            2.lig bileti alacak takımı Darıca Gençlerbirliği-Muglaspor ve Ankara Demirspor maçlarının sonucu belirleyecek. Play-Off bileti kapacak takım ise Ankara Demirspor-Pazarspor ve Tire 1922 Spor-Anadolu Bağcılar karşılaşmalarının sonucu belirleyecek.

            Bilindiği gibi bugün oynanacak maçlarda Darıca Gençlerbirliği,Muğlaspor’u yenmesi halinde 2.Lig biletini cebine koyacak. Darıca Gençlerbirliği’nin puan kaybetmesi ve Ankara Demirspor’un da Pazarspor’u yenmesi halinde de 2.Lig biletini kapacak Ankara Demirspor olacak.

            TFF 3.lig 2. Grupta Tire 1922 Spor sahasında oynayacağı maçta Anadolu Bağcılarspor’u yendiğ takdirde, Play-Off’a kalacak. Tire 1922 Spor’un puan kaybetmesi ve Pazarspor’un da deplasmanda oynayacağı maçta Ankara Demirspor’u yenmesi halinde Play-Off biletini kapacak dördüncü takım olacak.

            Bilindiği gibi TFF 3.Lig 2. Grupta son hafta maçları öncesinde Kırıkhanspor, Kayseri Erciyesspor ve Yeşil Bursa bir alt kümeye düştü. Diyarbekirspor ve Anagold 24 Erzincanspor Play-Off oynama hakkını elde ettiler.

TFF 3.Lig 2. Grupta 34.hafta da oynanacak diğer maçların programı ile bu maçlarda görev yapacak hakemler de şöyle:

            5 Mayıs Cumartesi 15.30: Erokspor-Y.Orduspor: Süleyman Soyutürk, Van Büyükşehir Belediyespor-1461 Trabzon: Ozan Bileyci, Gölcükspor-Anagold 24 Erzincanspor: Onur Bingöl, Turgutluspor-Kırıkhanspor: Volkan Cindemir, Kayseri Erciyesspor-Ergene Velimeşespor: Eren Özyemişoğlu, darıca Gençlerbirliği-Muglaspor: Sinan Özcan,Tire 1922 Spor-Anadolu Bağcılar: Alparslan Şen, Diyarbekirspor-Yeşil Bursa: Yakup Bursa ve Ankara Demirspor-Pazarspor: Onru Karabaş.

Öte yandan TFF 3.Lig 2. Grupta 33.ncü hafta maçları öncesinde  puan cetvelinin ilk altı sırası şöyle:

            Darıca Gençlerbirliği 69, Ankara Demirspor 68, Diyarbekirspor 64, 24 Anagold 24 Erzincan 61, Tire 1922 Spor 58 ve Pazarspor 58.

(Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : 2.LİG, BİLETİ, KESİLİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız