HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mayıs 2018 Salı Saat: 11:03

BAŞKAN AKTEPE ÇALIŞMALARI ANLATTI

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe Fatsa’da yayın yapan görsel ve yazılı medya temsilcileri ile gerçekleştirdiği toplantıda çok önemli müjdeler verdi.
BAŞKAN AKTEPE ÇALIŞMALARI ANLATTI

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe Fatsa’da yayın yapan görsel ve yazılı medya temsilcileri ile gerçekleştirdiği toplantıda çok önemli müjdeler verdi.

 Fatsa’da kent Konseyi Kurmak için çalışmalara başladıklarının müjdesini veren Belediye Başkanı Muharrem Aktepe halkın yoğun isteği olan Ramazan etkinliklerine start verdiklerini belirterek, “İnşallah bu sene dolu dolu, Ramazan ayı ruhunda Ramazan etkinlikleri düzenleyeceğiz.” dedi.

 

“BU YAZ ÇINAR FESTİVALİ TEKRAR BAŞLAYACAK” 

Bu yıl Fatsa Çınar Festivalini tekrar başlatacaklarını müjdesini veren Başkan Aktepe, “İnsanların bir hafta boyunca mutlu olabileceği bir festival düzenleyeceğiz. Fatsalı hemşerimiz pop sanatçısı Soner Arıca festivalimiz de yer alacak. Diğer sanatçıların kim olacağı konusunda da önümüzdeki günlerde karar vereceğiz.” diye konuştu.

 

ŞEHİR MERKEZİNDE BU YAZ YÜZDE 90 ORANINDA YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANACAK”

 Yol çalışmalarına da hız vereceklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, “Bu yaz 150 kilometre kaplama asfalt yol çalışması yapacağız. Bunun 120 kilometresi şehir merkezinde olacak. 7,5 kilometre beton parke yol 30 kilometre beton yol yapacağız. Bu yaz sonunda şehir merkezinde yüzde 90 oranında yol çalışmaları bitmiş olacak.” dedi.

 

“KAPALI PAZAR YERİ İHALEYE ÇIKIYOR”

  Kapalı Pazar yeri konusunda da Pazartesi günü ihaleye çıkacaklarını müjdeleyen Başkan Aktepe, “Yılsonuna kadar Kapalı Pazar yerini bitireceğiz ve 10 bin 500 metrekare alan üzerinde kapalı pazaryeri hizmet verecek. Perşembe pazarı ve Cumartesi pazarlarının yerlerinde düzenleme olacak ayrıca Efkaf mahallesi canlı Sokakta da bir pazar yeri kuracağız.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, AKTEPE, ÇALIŞMALARI, ANLATTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız