HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Mayıs 2018 Çarşamba Saat: 14:51

SICAK ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ekipleri Fatsa ilçesinin Cumartesi Pazarı mevkisi olarak bilinen Dumlupınar mahallesi Ulusu caddesi ile Muvahhide Bayırman caddesi arasındaki yolun sıcak asfalt serimi çalışmalarını
SICAK ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ekipleri Fatsa ilçesinin Cumartesi Pazarı mevkisi olarak bilinen Dumlupınar mahallesi Ulusu caddesi ile Muvahhide Bayırman caddesi arasındaki yolun sıcak asfalt serimi çalışmalarını tamamladı. Dumlupınar mahallesi Ulusu caddesi ile Muvahhide Bayırman caddesi arasında 240 metre mesafelik bölümde Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri bir ay önce yağmur suyu, kanalizasyon, doğal gaz, Yedaş, Telekom çalışması başlatmış ve bu çalışmaları geçtiğimiz hafta sonu sonlandırmıştı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Ulusu caddesi ile Muvahhide Bayırman caddesi arasındaki 240 metre uzunluğundaki yolun sıcak asfalt serimini tamamladı. 

 

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Ulusu caddesi ile Muvahhide Bayırman caddesi arasındaki yolun hem dolmuş güzergahı hem de şehir içi ulaşımı açısından önemli bir geçiş güzergahı olduğunu belirterek, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçemizin şehir merkezinde yol çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Fatsa Belediyesi olarak biz de bu yaz sonuna kadar bir çok noktada yol çalışmalarımız olacak. 2018 yılı sonunda Fatsa ilçemizde şehir merkezi ve yakın çevresinde yol çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış olacak” dedi.  

 

Anahtar Kelimeler : SICAK, ASFALT, SERİMİ, TAMAMLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız