HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mayıs 2018 Perşembe Saat: 10:43

PAZAR; “İYİLERİN VE İYİ NİYETLİLERİN PARTİSİYİZ”

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar, İYİ Partinin iyilerin ve iyi niyetlilerin partisi olduğunu belirterek Ordu’da partisine gösterilen ilgi ve teveccüh karşısında 24 Haziran’da Altınordu ilçe merkezde ipi göğüsleyen tara
PAZAR; “İYİLERİN VE İYİ NİYETLİLERİN PARTİSİYİZ”

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar, İYİ Partinin iyilerin ve iyi niyetlilerin partisi olduğunu belirterek Ordu’da partisine gösterilen ilgi ve teveccüh karşısında 24 Haziran’da Altınordu ilçe merkezde ipi göğüsleyen taraf olacaklarını söyledi.

İYİ Partiye aday adaylığı için yapılan yoğun başvuruları da değerlendiren Başkan Pazar, yaptığı açıklamada; “Ordu’da geçen hafta sonunda 27 aday adayımızı kamuoyuna tanıttık. Aktuğ otelde gerçekleştirdiğimiz programda İYİ partiye olan ilgiye herkes şahit oldu. Her ne kadar bazı yayın kuruluşları oteli hizmet bakımından provoke etmeye çalışsa da, biz her zaman hatalarımıza ve öz eleştirilerde açık olmayı da biliriz. İylerin her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Bu inançla hareket ederek herşey aleni ve çok güzel bir tanıtım programı yapmış olduğumuzun kanaatindeyim.

Ben başta Ordu olmak üzere tüm Türkiye için şunu söylüyorum: Hatırlar mısınız İYİ Parti kuruluş aşamasındayken, TV’lerdeki açık oturumlarda önce “İYİ Parti kimden oy alacak” diye algı operasyonu yağmaya başlatıldı. Sonra % 2-3 demeye başladılar, daha sonra “barajı zor geçer” kehanetinde bulundular. Şimdilerde % 20-25 diyorlar. Varsın desinler, kendileri çalıp kendileri oynasınlar. Siyaset tabanla yapılır.

Genel Başkanımız her gün bir ilde program yapıyor. Kaç çift ayakkabı eskitti bilmiyorum. Yandaş medyanın ‘çamur at izi kalsın’ anlayışı, Genel Başkanımıza işlemiyor. Millet, Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi sevdi, kendinden biri olduğunu fark etti. Sayın Meral Akşener, meydanlara çıktıkça, il il, ilçe ilçe dolaştıkça oy oranımız artıyor. Bu saptamayı ben yapmıyorum, yandaş kalemler yazıyor” dedi.

Başkan Pazar, neden İYİ Partiye destek ve oy verilmesi gerektiğini ise şöyle değerlendirdi; “Artık yeter, bu ülkenin bin yıllık tarihi var. Bunca zaman ayakta kaldıysa milli ve dini değerler sayesinde kaldı. Ancak bu değerleri, kimsenin kendi çıkarı için kullanmaya hakkı yoktur.

Biz; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in kuruluş felsefesi ile yola çıkmış, dini, ırkı, dili ne olursa olsun; vatan sevdası olan ve “Ne mutlu Türküm diyene” diyenlerin partisiyiz. Cumhuriyet, Adalet, Demokrasi ve Parlamenter Sistemi savunan herkesi İYİ Partiye destek vermeye davet ediyoruz.

İyilerin ve iyi niyetlilerin partisi İYİ Parti, vatanseverlerin, bayrak severlerin, Atatürk severlerin partisidir. Köylümüzün sesi, çalışanlarımızın nefesiyiz. Hak, hukuk, adalet savaşçısıyız. Türkiye’nin birliği ve dirliği için savaş veriyoruz.

İYİ Parti, haksızlığa uğrayanın, hakkı yenilenin, emeği sömürülenin yanındadır. Bütün Türkiye gibi, Ordulular da, İYİ Partilerinin sesine kulak verecektir. Çünkü Ordulular haktan, hukuktan, doğruluktan ayrılmaz. Ordulu, yurduna, milletine, rejimine, demokrasiye söz söyletmez” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız