HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mayıs 2018 Perşembe Saat: 10:47

YÜZYILIN SEÇİMİ

Ak Parti Ordu İl Genişletilmiş Seçim İşleri Başkanlar toplantısı, İl Seçim İşleri Başkanı İbrahim Hekim ve İl SKM Başkanı Halil Öz başkanlığında toplandı. Toplantıya İlçelerin Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları Seçim İş
YÜZYILIN SEÇİMİ

 

Ak Parti Ordu İl Genişletilmiş Seçim İşleri Başkanlar toplantısı, İl Seçim İşleri Başkanı İbrahim Hekim ve İl SKM Başkanı Halil Öz başkanlığında toplandı. Toplantıya İlçelerin Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanları , İlçe SKM Başkanları, İlçe Eğitimci ve Hukukçuları katıldı.

"SANDIK SEÇİMİN NAMUSUDUR"

Toplantının açış konuşmasını yapan İl SKM Başkanı Halil Öz, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde sürecin nasıl işleyeceği ile ilgili plan, program ve sahada yapacakları uygulamaları gözden geçireceklerini belirterek Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Sandık Seçimin Namusudur” onun için bizde bugünkü çalışmamızın önemli bölümünü sandıklara ayıracağız , sandık bazlı çalışmalarımızı kuyumcu inceliğinde yürüteceğiz, tek oyun dahi zayi olmaması için titizlikle çalışacağız” dedi.

24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN TAM BAĞIMSIZ OLMA YOLUNDA , İPLERİ ELİNE ALACAĞI , TÜM PRANGALARDAN KURTULACAĞI BİR SEÇİM OLACAKTIR

Her seçimİN önemli olduğunu ancak 24 Haziran seçimlerinin daha önemli hale geldiğini belirten Öz, “Bu seçim final seçimidir. Türkiye’nin tam bağımsız olma yolunda , ipleri eline alacağı, tüm prangalardan kurtulacağı, geleceğinin şekilleneceği,16 Nisan’la başlayan referandum ile milleti egemen kılma iradesinin hayat bulacağı 100 yılın en önemli seçimi olacaktır. Bu seçimin önemini MHP Milletvekili aday adayı Cemal Enginyurt abimiz o kadar güzel özetledi ki, “Erdoğan giderse Türkiye düşer”, Cemal beye teşekkür ediyorum, sözlerine aynen katılıyorum. Bu seçimde Cumhur ittifakı ile birlikte çalışarak Ordu’da tarihi seçim başarısı yakalayacağımıza inanıyorum.”

Ak Parti Ordu İl Teşkilatı olarak Seçimlere hazır olduklarını kaydeden Öz,  “Çünkü biz seçimden seçime çalışan bir anlayışta olmadık, her an seçim varmış gibi çalışmalarımızı a’dan z ye planlayarak programlayarak yaptık. 21 Mayıs’ta Adaylarımız açıklandıktan hemen sonra sahaya inerek , 16 yıldır yaptığımız sessiz devrimlerimizi , ev , ev , köşe bucak anlatacağız” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : YÜZYILIN, SEÇİMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız