HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mayıs 2018 Pazar Saat: 11:15

OSKİ ALT YAPI (IFAT) FUARINA KATILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) teknik heyeti, Avrupa’nın ve Dünya’nın en önemli fuarlarından biri olan Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarına (IFAT) katılım sağladı. OSKİ Gene
OSKİ ALT YAPI (IFAT) FUARINA KATILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) teknik heyeti, Avrupa’nın ve Dünya’nın en önemli fuarlarından biri olan Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarına (IFAT) katılım sağladı.
OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan başkanlığında daire başkanı, şube müdürleri ve mühendislerinden oluşan 10 kişilik teknik heyet 11-15 Mayıs tarihleri arasında Almanya’ nın Münih kentinde düzenlenen fuara katılım sağladı.
SEKTÖRÜN DÜNYADAKİ EN BÜYÜK VE EN KAPSAMLI FUARINA KATILIM SAĞLANDI
IFAT 2018 Münih Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı, iki yılda bir Almanya'nın Münih kentinde düzenlenmektedir. İstanbul Ticaret Odası önderliğinde Türkiye’den 50’ye yakın firma katılım sağladı. Fuarda stant açan firmalar; geri dönüşüm, çevre teknolojileri, pompalar, vanalar, kombine araçlar, vidanjörler, borular, arıtma tesislerinde kullanılan teknolojiler ve atık yönetimi konularında ihtiyaç duyulan tüm yenilikleri sunuyor.
TEKNOLOJİ OSKİ TARAFINDAN YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR
Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Asya ve Amerika'dan birçok ziyaretçi ve firmanın katılım sağladığı fuarda OSKİ teknik ekibi standartları inceleyerek, yeni çıkan ürünler ve teknolojik gelişimler hakkında bilgi sahibi oldu. Değişen teknolojik uygulamaları yakından takip eden ekip, Ordu’ da uygulanması muhtemel sistemler üzerinde çalışmalar yaptı.
TEKNİK HEYET MÜNİH BİLİM MÜZESİNİ DE GEZDİ
Münih’te Alman Mühendisler Odası tarafından 1903’de kurulan dünyanın en büyük bilim ve teknoloji müzesi olan “Deustches Muzeum” gezilerek dünyadaki gelişmede Almanların özellikle makine sanayinde nasıl çalışmalar yaptığı gözlemlendi. Aynı zamanda Avrupa’nın köklü şehirlerinden biri olan Münih şehrinin alt yapı sistemi yerinde incelenmiştir.

 

Anahtar Kelimeler : OSKİ, ALT, YAPI, (IFAT), FUARINA, KATILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız