HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mayıs 2018 Salı Saat: 09:25

ÇAVUŞLAR ŞELALESİ TURİZM ALANI OLACAK

Altınordu Belediyesi tarafından turizme kazandırılan Çavuşlar Şelalesi çevre düzenlemesi ve ulaşım yolunun iyileştirmesi ile turizmin gözdesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
ÇAVUŞLAR ŞELALESİ TURİZM ALANI OLACAK

Altınordu Belediyesi tarafından turizme kazandırılan Çavuşlar Şelalesi çevre düzenlemesi ve ulaşım yolunun iyileştirmesi ile turizmin gözdesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü sıcak asfalt, beton yol, yol bakım ve onarım çalışmaları ile hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Belediyecilik alanında birçok çalışmaya imza atan Altınordu Belediyesi turizmi geliştirecek çalışmalara da büyük önem veriyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl turizme kazandırılan Çavuşlar Şelalesi çevre düzenlemesi ve ulaşımı ile modern bir görünüm kazanıyor.

Altınordu Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarla Çavuşlar Şelalesi’nde fiziki alt yapı ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan bu çalışmaların ardından Çavuşlar Şelalesi’ne ulaşım sağlayan yolun iyileştirilmesi ve vatandaşların şelaleye kolaylıkla ulaşım sağlaması içinde Altınordu Belediyesi ekiplerince çalışma başlatıldı. Çavuşlar Mahallesinde bulunan Çavuşlar Şelalesi’nde yapımına başlanan yol iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ŞELALENİN YOLU KONFORA KAVUŞACAK”

Çavuşlar Şelalesi’nin çevre düzenlemesi, görünümü ve ulaşımı ile çok modern bir hale geldiğini ve turizmin gözde mekanı olacağını ifade eden Başkan Tekintaş, “Çavuşlar Şelalesi’ne ulaşımı sağlayan yolun iyileştirilmesi için hazırladığımız çalışmalara başladık. İlçe merkezine 6 km uzaklıkta, çevre düzeni mükemmel olan ve görünümüyle göz dolduran Çavuşlar Şelalesi’nin ulaşımını en kolay hale getirmek için çalışıyoruz. Bu çalışma ile şelalenin giriş-çıkış yolları konfora kavuşacak ve önemli bir hizmet alanı turizme kazandırılmış olunacak. Şu anda çalışmalarımız en iyi şekilde devam ediyor. En kısa süre içerisinde tamamlayacağımız çalışmalarla muhteşem bir alan ortaya çıkacak. Bu alan içerisinde alkol ve benzeri ürünlerin tüketimi kesinlikle yasak olacak. Bu durum ilgili birimlerin yapacağı çalışmalar kapsamında tabelalarla vatandaşlara gösterilecek. Tüm vatandaşlarımızın hizmetine açık olacak olan Çavuşlar Şelalesi’nin ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

Anahtar Kelimeler : ÇAVUŞLAR, ŞELALESİ, TURİZM, ALANI, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız