HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mayıs 2018 Cuma Saat: 09:44

İFTAR SOFRASI ÇAMAŞ’TA KURULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayının manevi hazzını birlik ve beraberlik içerisinde idrak etmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programlarına Çamaş ilçesinde devam edildi. 8 bin 118 nüfuslu ilçede 2 bi
İFTAR SOFRASI ÇAMAŞ’TA KURULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayının manevi hazzını birlik ve beraberlik içerisinde idrak etmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programlarına Çamaş ilçesinde devam edildi. 8 bin 118 nüfuslu ilçede 2 bin kişinin aynı sofrada buluştuğuna dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, bu tablonun birlik ve bütünlüğün göstergesi olduğunu vurguladı.

Çamaş 100. Yıl Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz, Çamaş Kaymakamı Murat Kaplay, Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Daire Başkanları, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

8 BİN NÜFUSLU İLÇEDE 2 BİN KİŞİ BİR SOFRADA BULUŞTU

8 bin 118 nüfusuyla Çamaş’ın Ordu’nun en küçük ilçelerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Yaklaşık 2 bin hemşehrimizin bir sofrada buluşması birlik ve beraberliğimizin göstergesidir” dedi.

“ÇAMAŞ’TA YOLA 16 MİLYON VE SUYA 10 MİLYONA YAKIN YATIRIM YAPTIK”

Büyükşehir süreciyle birlikte, vatandaşların öncelikleri olan yol ve su sorununa yönelik çalışmalara ağırlık verildiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Vatandaşlarımıza yol ve su sorununu çözmek yönünde verdiğimiz vaatler öncelikli hedeflerimizdi. Çamaş’a bu zamana kadar 16 milyon TL yol yatırımı yaparak 34 km sıcak asfalt döktük ve 25 km daha dökerek ilçemizde Büyükşehir yol ağına giren asfalt çalışmasını tamamlamış olacağız. Taş duvarları ve v kanallarıyla 25 yıl garantisi olan yollar inşa ediyoruz. Öte yandan 3 yılda 900 bin TL su parası topladığımız ilçemizde yaklaşık 10 milyon TL’lik yatırım yaptık. Çalışmalarımızı sürdürerek su sıkıntısını ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

“TAYYİP ERDOĞAN SEVGİSİNİ ARTIRMANIZI TEMENNİ EDİYORUM”

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kendi mülki ve idari yapılanmasını en iyi kuran ve model olan bir yerel yönetim olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, “320 milyon TL borcu olan bir Büyükşehir iken 29 Aralık 2017 itibarıyla bu borcu sıfırladık. Türkiye’de borcu olmayan tek Büyükşehir Belediyesi’yiz. Bu anlamda Ordu’muza ve Çamaşlı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyor, Çamaş’taki Tayyip Erdoğan sevgisinin komşu ilçe Çatalpınar’da olduğu gibi %80’nin üzerine çıkmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Enver Yılmaz’ın konuşmasının ardından oruçlar açıldı ve iftar programı Hacivat-Karagöz gösterimiyle birlikte sona erdi. İftar sonrasında muhtarla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Başkan Yılmaz, Türkiye Gençlik Vakfı Çamaş Şubesini de ziyaret etti.

 

Anahtar Kelimeler : İFTAR, SOFRASI, ÇAMAŞ’TA, KURULDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız