HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Haziran 2018 Cuma Saat: 12:03

OGC, İFTAR GELENEĞİNİ BOZMADI:

AYDIN; “SORUMLU BİR GAZETECİLİK ANLAYIŞIMIZ VAR”
OGC, İFTAR GELENEĞİNİ BOZMADI:

Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC), Hampton by Hilton’da gerçekleştirilen ve her yıl geleneksel olarak yapılan iftar programını bu sene de sürdürdü.

Yoğun bir katılımın sağlandığı iftar programına Ordu Valisi Seddar Yavuz, Siyasi Partilerin Milletvekili adayları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, siyasi parti, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bazı daire müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Ordu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan başkan Recep Aydın, ”Basın camiasından tüm arkadaşları bir arada görmek bize mutluluk ve keyif veriyor. Basın, demokrasimizin olmazsa olmazları arasındadır. Demokraside şeffaflıktan ve gelişmeden bahsediyorsak, basının hür ve özgür olması lazım.

Ordu’da sorumlu bir gazetecilik anlayışı var. Gazeteci arkadaşlar son derece uyumlu ve güzel çalışma sergiliyorlar. Yaptıkları haberler, yazdıkları yazılar, yol gösterici, toplumu ve kamuyu destekleyici haberler bu bakımdan son derece önem arz ediyor. Kamu adına haber vermek, noksanlıkları dile getirmek herkes için çok önemli. Eğer bunlar  olmazsa orada sorun vardır demektir. Basın mensubu arkadaşlarıma  duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bugün Ordu’da çok güzel bir Ramazan idrak ediyoruz diyen Aydın; “İftar sofraları düzenleniyor. Ordu’da görev yapan yazılı, görsel, işitsel ve internet medya sahip ve çalışanlarına da iftar programımıza iştirak sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.

Sevgi, saygı ve kardeşlik günlerini yaşadığımız mübarek günde Ordu Gazeteciler Cemiyeti olarak bir arada olmak istedik. Düzenlediğimiz iftar programına teşrif ettiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah gelecek yılki Ramazan ayında da bir arada oluruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : OGC, İFTAR, GELENEĞİNİ, BOZMADI:

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız