HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Haziran 2018 Cumartesi Saat: 11:14

ÇEVRE YATIRIMLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Başbakan Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yapımı tamamlanan ve içerisinde Ordu iline kazandırılan atık su arıtma tesisi ile içme suyu ve kanalizasyon sistemlerinin yenileme projelerinin de bulunduğu çevre y
ÇEVRE YATIRIMLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Başbakan Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yapımı tamamlanan ve içerisinde Ordu iline kazandırılan atık su arıtma tesisi ile içme suyu ve kanalizasyon sistemlerinin yenileme projelerinin de bulunduğu çevre yatırımlarının toplu açılışını gerçekleştirdi. 

Ankara Ticaret Odasında (ATO) düzenlenen açılışa üst düzey bürokratların yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan katıldı.

BAŞBAKAN YILDIRIM, “TÜRKİYE 20 YIL SONRASINI DÜŞÜNEREK HAREKET EDİYOR”

Türkiye genelinde yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulanatık su arıtma tesisleri, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj tesisleri, katı atık düzenli depolama tesisleri, içme suyu şebekesi ve güneş enerji santrali gibi aralarında Ordu’ya kazandırılan projelerin deyer aldığı,2,5 milyar TL tutarındaki101 farklı tesisin toplu açılışındaçevreye ilişkin değerlendirmede bulunan Başbakan Binali Yıldırım, “Türkiye artık günlük planlar yapmıyor, 20 yıl sonrasını düşünerek hareket ediyor” dedi.

Çevre ve Şehircilik BakanıMehmet Özhasekiise çevre bilinci oluşturmaya yönelik yurtiçi ve yurt dışında konferans, sempozyum ve toplantılar yapıldığını, Türkiye’de çevre bilincinin oluşturulmaya çalışıldığını ifade etti.

ORDU’YA KAZANDIRILACAK ÇEVRE YATIRIMLARI İÇİN GÖRÜŞMELERSAĞLANDI

Programın sonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan ve beraberindeki heyet, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanı Raci Bayer ile bir görüşme sağlayarak gelecek yıllarda Ordu’ya yapılması planlan çevre yatırımları için fikir alışverişinde bulundu.

ÇEVRE YATIRIMLARI ORDU’NUN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Ordu ilinde yapımı tamamlananAtık Su Arıtma Tesisi Projesi ile şehrin atık su bertaraf sorunu kalıcı bir çözüme kavuşturulurken, proje sayesinde Karadeniz sahilleri koruma altına alındı ve Ordu’nun dereleri daha temiz hâle getirildi. İçmeSuyu ve Kanalizasyon Sistemi Yenileme Projesi’yle vatandaşlar sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuşturuldu.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ÇEVRE, YATIRIMLARI, GÖRÜCÜYE, ÇIKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız