HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Haziran 2018 Çarşamba Saat: 10:45

“Fitne Okları Cumhurbaşkanımızı Hedef Alıyor”

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu ve Ünye İlçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi. 24 Haziran’da Türkiye’yi diz çöktürme planın uygulandığını belirten Gündoğ
“Fitne Okları Cumhurbaşkanımızı Hedef Alıyor”



24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu ve Ünye İlçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi. 24 Haziran’da Türkiye’yi diz çöktürme planın uygulandığını belirten Gündoğdu, “Milletimiz tuzakları başlarına geçirecek” dedi.

Yalçın Topçu ile Ziyaret Etti

AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaret etti. Gündoğdu ve Topçu, bu ziyaretin ardından Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı İsmail Çelenk ve sendikaların şube başkanları ile bir araya geldi. 

İftar İçin Ünye’de

Ziyaretlerin ardından Altınordu’da bulunan Cumartesi Pazarı alanındaki esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi. Aziziye (Yalı) Camii civarındaki vatandaşlarla da bir araya gelen Gündoğdu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla düzenlenen 35 Milyon TL’lik 3 projenin temel atma ve açılış törenine katıldı. İftar’da Ünye İlçesine geçen Gündoğdu, Saraçlı Mahallesineki halk iftarına katıldı. Gündoğdu “İp’i, Sap’ı Ok’u Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor. Fitne döneminde okları kimi hedef alıyorsa bizim de yerimiz onun yanıdır. Türkiye’nin geleceği ve ümmetin istikbali için 24 Haziran’dan Cumhurbaşkanımızın yanında olmalıyız.” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız