HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Haziran 2018 Perşembe Saat: 17:27

BAYRAMDA OSKİ VEZNELERİ AÇIK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Ramazan Bayramı tatili sürecinde abonelerinin mağduriyet yaşamaması için 14 ve 16 Haziran tarihlerinde vezneleri görevinin başında olacak. Ramazan bayramı ta
BAYRAMDA OSKİ VEZNELERİ AÇIK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Ramazan Bayramı tatili sürecinde abonelerinin mağduriyet yaşamaması için 14 ve 16 Haziran tarihlerinde vezneleri görevinin başında olacak.
Ramazan bayramı tatilinde OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde bulunan vezneler abonelerimize hizmet verecek. Su faturalarını yatırmak isteyen ya da ön ödemeli kartlı sayaçlarına su yükletmek isteyen abonelerimiz işlemlerini görebilecek. 14 Haziran Perşembe günü sabah saat 08:00 ile 12:00 arası ve Cumartesi günü sabah saat 10:00 ile 16:00 arası vezneler vatandaşlarımıza hizmet vermiş olacak.
BAYRAMDA TATİLİNDE AÇIK VEZNELERİN ADRESLERİ
Açık olacak veznelerin adresleri şunlardır: Altınordu İlçesinde, Altınordu Belediyesi hizmet binasının altında bulunan; Yeni Mahalle, Alparslan Türkeş Caddesi no:49’da bulunan vezne vatandaşlara hizmet verecek. Fatsa İlçesinde, Sakarya Mahallesi Sümer Sokak Yaşar İş Merkezi no:6 ‘da bulunan Fatsa Şube Müdürlüğünde hizmet verecek. Ünye İlçesinde, Kaledere Mahallesi Aydınlar Sokak no:14’de bulunan Ünye Şube Müdürlüğünde hizmet verecek.

Anahtar Kelimeler : BAYRAMDA, OSKİ, VEZNELERİ, AÇIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız