HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 09:18

ÇELENK; “ORDU’DAN REKOR BİR DESTEK BEKLİYORUZ”

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, bugün Ordu’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ordululardan rekor düzeyinde bir destek beklediklerini söyledi.
ÇELENK; “ORDU’DAN REKOR BİR DESTEK BEKLİYORUZ”

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, bugün Ordu’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ordululardan rekor düzeyinde bir destek beklediklerini söyledi.

Başkan Çelenk, Ordu'ya yapılan ve yapılacak olan yatırımları hatırlatarak, büyümenin ve yatırımların devamı için 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye de rekor seviyede destek beklediğini kaydetti.

Millet İttifakı adı altında bir araya gelen siyasi partilerin Cumhurbaşkanı adaylarının söylemlerini eleştiren Başkan Çelenk; "Hem yıkmaktan bahsedeceksiniz, hem de destek isteyeceksiniz. Bu çirkin siyasete dur demek milletimizin elinde. Milletin aklıyla adeta alay ediyorlar" dedi.

"ORDU, KABUĞUNU KIRDI"

Başkan Uğur Çelenk, Ordu'nun 16 yıllık AK Parti iktidarlarında milyarlarca lira değerinde yatırım aldığını kaydederek şunları söyledi: "Ordu'muzun hayalleri AK Parti iktidarlarıyla gerçekleşti. Havalimanı inşa edilirken bugün yıkmaktan bahseden siyasi partiler, o gün de milleti oyaladığımızı iddia etmiş, denize dolgu yapılarak havalimanı inşa etmenin mümkün olmadığını söylemişlerdi. Ancak bugün baktığımızda hava ulaşımının yükselen yıldızı Ordu-Giresun Havalimanı oldu. Karadeniz-Akdeniz yoluyla 600 yıllık hayal gerçek oluyor.

Akdeniz Karadeniz'e bağlanıyor. Bu onlar için hayalden de öteydi. Ancak bugün tamamlanmak üzere olduğunu görüyoruz. Ordu Çevre yolu 1. etap kısa bir süre sonra hayata geçecek ve ikinci etap çalışmaları devam ediyor. Fatsa Çevre Yolu, proje çalışması tamamlanmak üzere.

Şehir Hastanesi için kazma vurulması an meselesi. Bunları saymaya kalkarsak bize sayfalar yetmez. Fındığa ve dolayısıyla üreticilerimize verdiğimiz desteklerle Ordu ekonomisine bugüne kadar milyarlarla ifade edeceğimiz rakamlar girdi. Dolayısıyla kabuğunu kırmış ve hızla koşan bir Ordu için muhalefet ancak fren görev görecektir" diye konuştu.

"BİZİM HAYALLERİMİZ ÇOK BÜYÜK"

Çelenk, konuşmasını Şu sözlerle tamamladı: "Bunlar yapılanların ve yapılacakların sadece bir kısmı. Bizim hayallerimiz çok büyük. Ordu'nun hayalleri çok büyük. Bu hayaller, ufku ve vizyonu dar siyasi merkezlerle hayata geçemez. Mevcut yatırımları bile durdurmaktan bahsedenlerden yeni yatırımlar yapmalarını nasıl bekleyebiliriz.

Bizim hayata geçirdiklerimizi, muhalefet hayalinde bile canlandıramıyordu. Milletimiz hem iradesini hem de Türkiye'nin geleceğini böyle kısır siyasetle beslenenlere değil, Türkiye'yi her geçen gün daha da büyüten, Dünyada söz sahibi yapan, her daim milletinin yanında duran, zalimlere karşı dik duran, mazlumlara sahip çıkan AK Parti'ye emanet edecektir. AK Parti milli iradenin doğru adresidir. Ordu her seferinde olduğu gibi yine bu davaya ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a rekor bir destekle sahip çıkacaktır."

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız