HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 09:19

ORDU’YA GELİYOR!

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ordu’ya geliyor. 27. Dönem yeni parlementer sistemde yeniden Cumhurbaşkanı adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 16.00’da, 19 Eylül stadyumu
ORDU’YA GELİYOR!


Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ordu’ya geliyor. 27. Dönem yeni parlementer sistemde yeniden Cumhurbaşkanı adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 16.00’da, 19 Eylül stadyumunda Ordululara seslenecek.

Ordu’da, fındıktan ekonomiye, turizmden sağlığa, kalkınma ve istihdam alanlarına ve birçok konuya dikkat çekmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en çok da başta fındık olmak üzere TMO ve Fiskobirlik hakkında ki açıklamaları oldukça merak ediliyor.

Hatırlanacağı üzere CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve İYİ Parti’nin adayı Meral Akşener ise geldikleri Ordu’da ve Karadeniz turlarında kazandıkları takdirde fındık fiuatının 15 Lira olacağının sözünü vermişlerdi. Gözler bugün ise iktidar partisinin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’da. Güvenlik seviyesinin en üst seviyeye çıktığı Ordu’da, mitinge yoğun bir katılım sağlanması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler : ORDU’YA, GELİYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız