HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 09:22

YEDİYILDIZ, BAYRAMDA NEFES DAHİ ALAMADI

AK Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Ramazan Bayramı münasebetiyle, Altınordu ilçesinde bayram namazı kılarak vatandaşlar ile bayramlaşmasının ardından rotayı ilçelere çevirdi.
YEDİYILDIZ, BAYRAMDA NEFES DAHİ ALAMADI

AK Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Ramazan Bayramı münasebetiyle, Altınordu ilçesinde bayram namazı kılarak vatandaşlar ile bayramlaşmasının ardından rotayı ilçelere çevirdi.

Bayramda nefes dahi alamayan ve ilçe ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılanan Yediyıldız, Orduluların bayramını tebrik etti. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi kapsamında çalışmalarını titiz  bir şekilde yürüten Aday Yediyıldız, Ramazan Bayramı münasebeti ile çeşitli ziyaretlerde bulunarak Ordulularla bayramlaştı. Yediyıldız, ilk olarak bayram namazını Altınordu ilçesinde bulunan Ulu Camii’nde kıldı. Burada bayram namazını kılan Ordu Valisi Seddar Yavuz ve vatandaşlarla da ayrıca bayramlaşma fırsatı buldu.

YEDİYILDIZ, KABATAŞ’TA KENT BAYRAMLAŞMASINA KATILDI

Yediyıldız, Altınordu’daki bayramlaşmanın ardından Kabataş ilçesine geçerek burada Kabataş Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Kent Bayramlaşması’ programına katıldı.

Kabataş’da yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Yediyıldız,  hemşehrileri ile teker teker bayramlaşarak, bayramın sağlık, mutluluk ve hayırla geçmesini temennisinde bulundu. Yediyıldız, ayrıca çocukların da bayramını tebrik ederek, çeşitli hediyeler ve oyuncak dağıttı.

YEDİYILDIZ, KUMRU’DA ER MEYDANINI ZİYARET ETTİ

Kabataş programının ardından Kumru ilçesine bağlı Fizme Mahallesi’ne giden Yediyıldız, burada asırlardır devam eden tarihi geleneksel Fizme Dereköy Bayram Şenlikleri’ne katıldı. Buradaki kalabalık ile de teker teker görüşüp Ramazan Bayramlarını tebrik eden Yediyıldız, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

“GÜZEL GÜNLERİN DEVAM ETMESİ İÇİN İSTİKRARLI OLMAK GEREKİYOR”

Kumru ilçesindeki programda konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, istikrarın devam edebilmesi için, 24 Haziran seçiminin önemine vurgu yaptı. 

Yediyıldız, “Bu güzel günlerimizin devam etmesi adına geleceğimizin daha güçlü ve güzel olması adına, istikrarlı olmak gerektiğine inanıyorum. Yapılan bu yatırımların devam etmesi adına istikrarın sürmesi gerekiyor. İstikrarlı oma adına İnşallah bundan sonra da aynı şekilde devam etmemiz lazım. Önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Bu seçimlerde istikrarın devam etmesi gerekiyor. Çünkü memleketin her tarafın düşman dolu. Onları bertaraf etme adına birlik ve beraberliğimizin devam etmesi gerekiyor” dedi.

“Memleketimize ve milletimize yapılan b hizmetler var” diyen Opr. Dr. Yediyıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Daha da yapılması gerekenler var. O hizmetlerin devam etmesi adına, bundan sonra daha güzel hizmetlerin gerçekleşmesi adına, fındığımızın daha güzel hale gelmesi adına bu istikrarın devam etmesi gerekiyor. Kumru halkı geçmişte bu istikrarı sürekli devam ettirdi, bundan sonra da ettireceğine inanıyorum.”

 

Anahtar Kelimeler : YEDİYILDIZ, BAYRAMDA, NEFES, DAHİ, ALAMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız