HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 09:25

MALİ MÜŞAVİRLERDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Ordu SMMMO Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Oda hizmet binasında geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine Oda Başkanı Bahadır Baş, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Oda Sekreteri Mehmet Ender
MALİ MÜŞAVİRLERDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Ordu SMMMO Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Oda hizmet binasında geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma törenini gerçekleştirdi.

Bayramlaşma törenine Oda Başkanı Bahadır Baş, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez, Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Denetleme Kurulu Başkanı Tuncay Uzunçakmak, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı Sayit Gültepe, Medikalpark Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış İstanbul SMMM Odası Üyesi Fatih Mehmet Şahin, Uludağ Üniversitesi SBMYO Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yaser Gürsoy, meslek mensupları ve stajyerler katıldı.

Bayramlaşma Töreni ile ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Bahadır Baş; “Geleneklerine sahip çıkan meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi geleceğe taşıyacağız. Dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerleri yaşayıp paylaştığımız bir bayramı daha birlikte idrak etmenin sevinci içindeyiz.

İnsanları ayrışmaya, kavgaya, savaşa sürükleyenler değil, barışa, dostluğa ve kardeşliğe kavuşturanlar iyi anılır. Güzel olan; kavgalar, savaşlar olmadan, barış içerisinde, birbirimizi anlayarak ve saygı duyarak yaşayabilmektir.

Bu duygularla herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar temenni ediyorum. Tüm meslektaşlarımızın, stajyerlerimizin, muhasebe emekçilerinin ve ailelerinin Ramazan Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. ''dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız