HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 09:26

PROTOKOL MENSUPLARI BAYRAM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

  Ordu Valiliğince hazırlanan ve her dini bayramda geleneksel hale getirilen ‘Ramazan Bayramı Kutlama ve Ziyaret Programı’ gerçekleştirildi.   Vali Seddar Yavuz, beraberinde protokol mensupları ile birlikte Ramazan Bayramı Kutlama ve Ziya
PROTOKOL MENSUPLARI BAYRAM ZİYARETLERİNDE BULUNDU


 

Ordu Valiliğince hazırlanan ve her dini bayramda geleneksel hale getirilen ‘Ramazan Bayramı Kutlama ve Ziyaret Programı’ gerçekleştirildi.

 

Vali Seddar Yavuz, beraberinde protokol mensupları ile birlikte Ramazan Bayramı Kutlama ve Ziyaret Programı çerçevesinde kurum ziyaretlerinde bulundu.

 

Vali Seddar Yavuz, kurum ziyaretlerine ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ahmet Cemal Mağden Huzurevini ziyaret ederek başladı.

 

Vali Seddar Yavuz, diğer protokol üyeleri ile birlikte huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutlayarak, bir süre sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu onlara karanfil çeşitli hediyeler vererek gönüllerini aldı.

 

Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki İl protokolünün kurum ziyaretleri kapsamında ikinci durağı, İl jandarma Komutanlığı oldu. Vali Yavuz ve protokol mensupları, buradaki askeri personelle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

 

İl Jandarma Komutanlığını ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol mensupları, burada da Emniyet Teşkilatı mensuplarının bayramını kutladı.

 

Kurumlara yaptığı bayram ziyaretlerine ilişkin basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Seddar Yavuz, “Öncelikle, sevgili Ordulu hemşerilerimin ve Aziz Milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bayramlar, paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik günüdür. Olabildiğince toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelebilmeye gayret ediyoruz.

Tecrübeleriyle hayata önemli katkılar sunmuş büyüklerimizi ziyaret ettik. Onlarla bayramlaşıp, dualarını aldık. Daha sonra ülkemizin güvenliği ile önemli hizmetler yapan ham Jandarma, hem de Polis teşkilatımızı ve onların kahraman mensuplarıyla bayramlaştık.

Öğretmenevinde yapılacak programla da tüm Ordulu kardeşlerimizle bayramlaşacağız. Daha sonra da şehit ailelerimizi ziyaret edip, onlarla da bayramlaşacağız. Herkese ulaşmaya, herkesin elini sıkmaya, birlik ve beraberlik içerisinde bayram idrak etmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha herkesin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız