HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2018 Cuma Saat: 09:23

“15 TEMMUZ’UN CEVABI 24 HAZİRAN’DA VERİLECEK”

24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu “Bu seçimin kazası yok. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilecek, Pazartesi günü “Şahlanış Döneminin” başlad
“15 TEMMUZ’UN CEVABI 24 HAZİRAN’DA VERİLECEK”

24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu “Bu seçimin kazası yok. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilecek, Pazartesi günü “Şahlanış Döneminin” başladığı gün olacak.” dedi.

“ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR”

Seçim çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “24 Haziranda yapılacak erken seçimin şimdiye kadar ülkenin yaşamış olduğu, yapmış olduğu erken seçimlerle karıştırılmaması lazım. Referandumla birlikte halkımızın büyük çoğunluğunun olur vermesiyle yeni bir yönetim sisteminin fiili olarak başladığı bir seçim olacak. 24 Haziran sonrası Türkiye’de yeni bir yönetim sistemine geçmiş olacağız. Parlamento bundan sonraki süreçte yürütmenin içerisinde yer almayacak, asli görevi olan yasama görevini gerçekleştirecek. Yürütme ise Cumhurbaşkanı başkanlığında tamamen Bakanlar Kurulu marifetiyle yapılacak. Türkiye’nin yönetim anlamında hızlı ve kararlı adımlar atması, büyüme ve kalkınmanın istikrar içinde devam etmesi için bu sistem ekmek su gibi vazgeçilmez bir ihtiyaçtı ve millet de bunu böyle görerek, referandumda ‘evet’ dedi. 24 Haziran’da da yetkili AK Partiye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verecektir.” diye konuştu.

“DEMOKRASİ BÜROKRASİYE TAKILMAYACAK”

Gündoğdu “Sizin siyasi gücünüz ne kadar olursa olsun bazen istediğiniz vasıfta bir kişiyi istediğiniz göreve getirme hakkınız olmayabiliyor. Bu sistemle bu hakka kavuşmuş oluyorsunuz.  Burada esas olan ülkenin daha verimli yönetilmesi ve yürütülmesi. Bu anlamda yeni sistemle beraber daha büyük imkanlar doğuyor. Ülkemizle ilgili bazen alacağınız kararlar bürokrasiye takılabiliyordu. Yeni sistemle bunlarında önü açılıyor. Kanun Hükmünde Kararnameyle birçok konuda işleri projeleri hızlandırma imkânı doğuyor. Bunu iyi kullandığınız zaman ben inanıyorum ki birçok işin daha hızlı yol aldığını yol kat ettiğini görme fırsatımız olacak. Türkiye böylelikle 2023 hedeflerine, 2071 ideallerine daha hızlı kavuşma imkânı bulacak. Demokrasi bürokrasiye takılmamış olacak. Seçilmiş kişi milli iradenin gereğini layıkıyla, muktedir şekilde yapma imkânına kavuşmuş olacak. Devlet içinde devlet olma dönemi bitmiş olacak. Her şeye halk karar verecek. Milli irade tam tecelli etmiş olacak. 18 Haziran’da Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Ordu’da gerçekleştirdiğimiz büyük miting daha güzel günlerin habercisi.” dedi.

“ İKİNCİ KURTULUŞ SAVAŞINI YAŞIYORUZ”

24 Haziran’ın sadece Türkiye için değil, dünya mazlumları için de büyük önem taşıdığını belirten AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu “Bu seçim her ne kadar Türkiye için yeni bir sistemin başlangıcı olsa da  Türkiye dışında da Türk cumhuriyetleri için, Ortadoğu için özellikle mazlum halklar için sonucu merakla beklenen bir seçim. Bu seçimle beraber Türkiye'nin önünün açılması özellikle batılı dediğimiz dünyanın süper gücü dediğimiz ülkelerin gelişmekte olan veya gelişmemiş ülkeleri yönetme ve yönlendirme heveslerinin de kırıldığı yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Türkiye için milat olan yeni bir yönetim sistemine 24 Haziran tarihi itibariyle ilk adımımızı atacağız. Hem Türkiye kazanacak hem de medeniyet coğrafyamız kazanacak. Dünyaya da barış ve istikrar gelecek.” dedi.

Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti; “Uzun zamandır Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışıyorlar. FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ  gibi taşeron örgütlerle Türkiye’ye terbiye etmek istiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı ve cesur devlet adamı  duruşu ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin sorumlu ve sağlam duruşuyla bütün akınlar bertaraf edildi. 24 Haziran’da Türkiye bu kararlı duruşunu sandığa da yansıtacak ve küresel çetelerin bütün oyunlarını yerle yeksan edecektir. Millet kendi aklının ve vicdanının temsili olan Cumhur İttifakına sahip çıkacak ve bütün kötü senaryoları çöpe atacaktır. Böyle tarihi dönüm noktalarında millet her zaman üstüne düşeni yaptı, 24 Haziran’da da yapacağından zerre şüphe duymuyorum. “

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız