HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Temmuz 2018 Pazar Saat: 11:48

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şerefiye, Kurtuluş, Dolunay ve Ayazlı mahallelerinde yol açma, yol düzenleme ve yol genişletme çalışmalarını sürdürdü. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şerefiye mahallesi Hamlık ca
YOL ÇALIŞMALARI  DEVAM EDİYOR

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şerefiye, Kurtuluş, Dolunay ve Ayazlı mahallelerinde yol açma, yol düzenleme ve yol genişletme çalışmalarını sürdürdü.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şerefiye mahallesi Hamlık caddesi Doğa Tepe Sitesi yanında mevcut olan ancak kamyonlar tarafından bozulan 50 metre mesafedeki yolda iyileştirme çalışması gerçekleştirdi yine Kurtuluş mahallesi Nurgül Sokakta 150 metrelik mesafede yolun göllenmesi sonucu mağdur olan vatandaşların talebi üzerine 3 günlük çalışma ile yağmur suyu borusu montaj çalışması yapıldı.

Dolunay mahallesi Kuzu Sokakta 2 hafta önce başlayan 700 metrelik yol açma çalışmasının ise 2 hafta içerisinde tamamlanacağı bildirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Efkaf mahallesi Civelek Sokakta da mevcut açılmış yolda vatandaşın dilekçesi üzerine zemin iyileştirme ve  yeni yol açma çalışması yaptılar. Ayazlı mahallesi emir Sokakta ise siteleşmenin olduğu alanda vatandaşın talebi üzerine 300 metre civarında yeni yol açma çalışması başlatıldı, bu çalışmanın 15 gün süreceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler : YOL, ÇALIŞMALARI, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız