HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Temmuz 2018 Pazar Saat: 11:55

DOLMUŞLAR YENİ DURAK YERLERİNDE

Fatsa ilçemizin Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orta Büyük Camii çevresini durak olarak kullanan mahalle dolmuşları Sakarya Ortaokulunun önünde bulunan caddeye konuşlandırılarak tek bir noktada toplandı.  Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orta Bü
DOLMUŞLAR YENİ DURAK YERLERİNDE

Fatsa ilçemizin Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orta Büyük Camii çevresini durak olarak kullanan mahalle dolmuşları Sakarya Ortaokulunun önünde bulunan caddeye konuşlandırılarak tek bir noktada toplandı.

 Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orta Büyük Camii çevresini durak olarak kullanan Taşlıca, Meşebükü ve Çatalpınar ilçesine bağlı Göller mahallesine yolcu taşımacılığı yapan dolmuşlar bundan böyle mevcut yere yakın bir konum olan Sevgi caddesi Sakarya Ortaokulu önünü durak olarak kullanacakları bildirildi.

 Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı yetkilileri adı geçen güzergahta yolcu taşımacılığı yapan dolmuşların önceki haliyle 2-3 ayrı yeri durak olarak kullandıklarını bunun da hem dağınık görüntüye hem de trafik akışında sıkıntıya neden olduğunu yeni yerlerinde ise tek bir noktada her hangi bir trafik engeli yaşatmadan bulundukları yeri durak olarak kullanabileceklerini ifade ettiler. Devlet Hastanesi hattında yolcu taşımacılığı yapan dolmuşların ise belirlenen yeri durak olarak kullanıp kullanmayacaklarının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler : DOLMUŞLAR, YENİ, DURAK, YERLERİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız