HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Temmuz 2018 Perşembe Saat: 08:54

“GEREKEN YAPILACAK”

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile fındığı konuştuğunu ve gerekenin yapılacağını söyledi: Milletvekili Yediyıldız, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Orman ve Tarım Bakanı
“GEREKEN YAPILACAK”

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile fındığı konuştuğunu ve gerekenin yapılacağını söyledi:

Milletvekili Yediyıldız, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Orman ve Tarım Bakanı olarak görev alan Bekir Pakdemirli ile fındık konusunda istişarelerde bulunduğunu belirterek “Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ile yaptığımız görüşmede ülkemizin ve ilimizin önemli tarım ürünlerinden olan fındık konusunda istişarelerde bulunduk. Bakanımız bu konuda gerekenin yapılacağının müjdesini verdi” dedi.  

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından yeni kabine üyeleri açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabine sonrası bakanlıklarda devir teslim törenleri gerçekleştirildi. Bu kapsamda Orman ve Tarım Bakanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenine katılan AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Orman ve Tarım Bakanlığı görevini üstlenen Bekir Pakdemirli ile bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 “BAKANIMIZ FINDIK KONUSUNDA GEREKENİN YAPILACAĞINI BELİRTTİ”

Gerçekleştirilen törenin ardından Orman ve Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşen AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız Orman ve Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’nin fındık konusunda gerekeni yapacağını belirttiğini söyledi. Yapılan görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan Yediyıldız, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine sonrası Tarım ve Orman Bakanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenine katılarak Bakanımız Bekir Pakdemirli ile bir araya geldik. Yaptığımız görüşmede ülkemizin ve ilimizin önemli tarım ürünlerinden olan fındık konusunda istişarelerde bulunduk. Bakanımız bu konuda gerekenin yapılacağını belirtti. Bizler fındık üreticimizin mağdur olmaması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : “GEREKEN, YAPILACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız