HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Temmuz 2018 Cuma Saat: 09:01

Deniz 3 can aldı

Ordu’nun Altınordu ve Gülyalı ilçesinde serinlemek için denize giren 3 kişi hayatını kaybetti. Altınordu İlçesi Akyazı mevkiinde serinlemek için deniz giren 15 yaşındaki Emrecan Arslan yaşamını kaybetti. Kabadüz Yeşilada Mahallesi
Deniz 3 can aldı

Ordu’nun Altınordu ve Gülyalı ilçesinde serinlemek için denize giren 3 kişi hayatını kaybetti.

Altınordu İlçesi Akyazı mevkiinde serinlemek için deniz giren 15 yaşındaki Emrecan Arslan yaşamını kaybetti.

Kabadüz Yeşilada Mahallesi Muhtarı Beşir Arslan’ın oğlu olan Emrecan Arslan aynı köyde dün toprağa verildi.

Bir diğer boğalma olayı ise Gülyalı’da meydana geldi. Yeliz Düzgün iki çocuğu ve yeğenieri ile birlikte serinlemek için Belediye binasının önünde denize girdi.

Gülyalı liman mevkiinde serinlemek için denize giren Yeliz, Ekin ve Özenç Düzgün ile Begüm Karaman akıntıya kapıldı. Olay yerine AFAD ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri sevk edildi. Ekin ve Özenç Düzgün vatandaşlar tarafından Yeliz Düzgün ile Begüm Karaman ise kurtarma ekipleri tarafından denizden çıkarıldı.

Denizden baygın şekilde çıkartılan Yeliz Düzgün (32) ve yeğeni Begüm Karaman(12) kurtarılamadı. Yeliz Düzgün’nün çocukları Ekin (4) ve Özenç (6) ise hastanede yoğun bakımda tutuluyor.

Ordu Gülyalı’dan olup Sivas’ta evli olan Yeliz Düzgün Sivas’ta toprağa verilirken, Gülyalı ortaokulu öğrencisi Begüm Karaman ise dün son yolculuğuna Gülyalı’da uğurlandı.

Bu arada Piraziz Eğrice mevkiinde denize giren Melih (7) ve kardeşi Gürhan (6) Memiş’te hayatını kaybetti. İki kardeş dün Piraziz’de toprağa verildi.

Öte yandan Ordu Valisi Seddar Yavuz, vatandaşları güvenli bölgelerde deniz girmeleri konusunda uyardı. Vali Yavuz yaptığı açıklamada “Alınan tüm tedbirlere rağmen boğulma ve boğulmaya bağlı ölümlerde artış görülmekte olup bu durum bizi derinden üzmektedir. Yeteri kadar halk plajı bulunmakta olup hepsinde cankurtaran hizmeti verilmektedir. Denize girmenin yasak ve tehlikeli olduğu yerlere uyarı levhaları konmuştur. Güvenli plajlarda denize girilmesi ve görevlilerce yapılacak ikazlara uyulmasını önemle rica ederim” dedi.

Anahtar Kelimeler : Deniz, 3, can, aldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız