HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Temmuz 2018 Salı Saat: 09:10

“BU MİLLET ESARETİ ASLA KABUL ETMECEYECEKTİR”

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Cumhurbaşkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde düzenlenen anma törenlerine katıldı. 15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin yıldönümü kapsamında çeşitli
“BU MİLLET ESARETİ ASLA KABUL ETMECEYECEKTİR”

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Cumhurbaşkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde düzenlenen anma törenlerine katıldı.

15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin yıldönümü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şehitleri anma programları kapsamında geçtiğimiz yıl olduğu gibi etkinliklerin bu yılda merkezi, darbe girişiminin sembol mekanlarından olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen törene İstanbul ve çevre illerden yüzbinler akın etti.

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılan AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, 15 Temmuz’u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi. Türk Milleti’nin 15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıktığını ifade eden Yediyıldız, “Aziz Türk Milleti 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminde ülkesine ve bağımsızlığına canı pahasına sahip çıktı. Gözünü kırpmadan tankların önüne yatan milletimiz 15 Temmuz’da adeta bir destan yazdı. Hain darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen hissi ve yaşadığı duygular hala aynı şekilde devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz destanının yazıldığı Şehitler Köprüsü’ndeki etkinliklere katıldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklere vatandaşlarımız 15 Temmuz’daki inançla katılım sağlayarak tüm dünyaya bir kez daha mesaj verdi. Bu millet asla esareti kabul etmedi, bundan sonda etmeyecektir” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “BU, MİLLET, ESARETİ, ASLA, KABUL, ETMECEYECEKTİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız