HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Temmuz 2018 Çarşamba Saat: 09:04

OSKİ'GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞINA CEM ERTAN GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (OSKİ), Cem Ertan Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Bir süre önce OSKİ’de Genel Müdür Yardımcılarından Suat Olgun’un Ordu Büyükşehir Belediy
OSKİ'GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞINA CEM ERTAN GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (OSKİ), Cem Ertan Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Bir süre önce OSKİ’de Genel Müdür Yardımcılarından Suat Olgun’un Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanmasının ardından boşalan Genel Müdür Yardımcılığı görevine Cem Ertan getirildi. Kuruluş sürecinden bugüne kadar Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Mustafa Özkan ile birlikte 2014 yılı Nisan ayından itibaren Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevinde bulunan Cem Ertan da OSKİ ’de Genel Müdür Yardımcılığı görevine başlamış oldu.

CEM ERTAN KİMDİR?

1977 yılında Yalova’da doğdu. Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletmecilik M.Y.O ve  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 1998-2009 yılları arasında Maliye Bakanlığı, Kocaeli Defterdarlığında görev yaptı, 2009 yılında Kocaeli ili Körfez İlçesi Belediye Başkan Yardımcılığı ve 2009-2014 yılları arasında Yalova Taşköprü Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü görevini sürdürdü. 2014 yılı Nisan ayında ise OSKİ Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevlerini yürütmüştür.

Anahtar Kelimeler : OSKİ'GENEL, MÜDÜR, YARDIMCILIĞINA, CEM, ERTAN, GELDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız