HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Temmuz 2018 Çarşamba Saat: 09:06

DOKAP destek süreleri uzatıldı

 
DOKAP destek süreleri uzatıldı

 

Ünye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, DOKAP tarafından desteklenen ve 10 Temmuz tarihinde sona eren organik yumurta tavukçuluğu, istiridye mantarı ve solucan gübresi proje başvurularının 20 Temmuz 2018 tarihine kadar uzatıldığı bildirildi.

Doğu Karadeniz Bölgesel Gelişme Planı (DOKAP) kapsamında desteklenen; organik yumurta tavukçuluğu, istiridye mantarı ve solucan gübresi proje başvuruları 20 Temmuz 2018 tarihine kadar uzatıldı.

Ünye İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Projeden faydalanmak isteyen üreticilerimizin müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir.” denildi.

Hibe desteğinden yararlanmak isteyen üreticilerde aranan şartlar ve istenen belgeler şu şekilde; “Başvuru tarihi itibariyle ücretli çalışan olmamak (SGK Hizmet Dökümü), vergi mükellefi olmamak (Vergi Dairesi Mükellefiyet Belgesi), DOKAP BKİ tarafından verilen hiçbir hibe desteğinden yararlanmamış olmak, projenin uygulanacağı alanda sabit ikametgâhı bulunmak (İkametgah Belgesi), en az 2000 metrekare açık alana sahip olmak (Tapu veya en az 5 yıllık kira sözleşmesi gerekmektedir) işletme en az 5 yıl boyunca faaliyetini sürdürecektir. ÇKS Kaydı Şartlarını sağlamayan arazi veya kişiler projeden yararlanamayacaktır. Başvuruda kadın üreticilere öncelik verilecektir. Uygun şartları taşıyan üreticilerin İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne 20.07.2018 tarihine kadar başvuru belgeleri ile birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir.”

 

Anahtar Kelimeler : DOKAP, destek, süreleri, uzatıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız