HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Temmuz 2018 Cuma Saat: 08:52

FATSA BELEDİYESİNDEN ÇÖP UYARISI

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe vatandaşlardan çöp bırakma yerleri ve saatleri konusunda duyarlı davranmalarını istedi.
FATSA BELEDİYESİNDEN ÇÖP UYARISI

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe vatandaşlardan çöp bırakma yerleri ve saatleri konusunda duyarlı davranmalarını istedi.

Belediye Başkanı Aktepe, gerekli uyarıları yaptıkları halde kurallara uymayanlar hakkında Kabahatler Kanunu’nun “Çevreyi Kirletme” başlığı altında yer alan maddesi gereğince yasal işlem yapılarak idari para cezası uygulanacağını ifade etti.

 

 

  Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla çöp bırakılan yerlere yaz saati ve kış saatinin yazılı olduğu levhalar asıldı. Buna göre vatandaşlar yaz aylarında 18:00 – 20:30 saatleri arası kış aylarında ise 17:00 – 19:30 saatleri arasında belirlenen yerlere çöp bırakabilecekler. 

 

  “DAHA YAŞANILABİLİR BİR FATSA İÇİN HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMALI”



  Havaların ısınmaya başlamasıyla erken saatlerde atılan çöplerin ortaya çıkardığı koku ve çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla saat uygulaması yaptıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz sabah saatlerinde ve gün içerisinde vatandaşların gelişi güzel çöp atmalarının önüne geçmek için çöplerin yoğun olarak atıldığı alanlarda uyarıda bulunuyorlar. Fatsalı hemşehrilerimizin çöp bırakma saatlerine riayet etmeleri ve gelişi güzel sokağa çöp bırakmamalarını istiyoruz. Çöplerin zamanında bırakılmaması, şehrimizde hem görüntü kirliliğine sebep oluyor hem de insan sağlığına zarar verebiliyor. Bu uygulamaya uymayan vatandaşlarımıza cezai işlem uygulanması söz konusudur. Yaz ayına girilmesi ve hava sıcaklıklarının artması nedeniyle bu konuda vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını bekliyoruz. Daha yaşanılabilir bir Fatsa için herkes üzerine düşen görevi yapmalı” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA, BELEDİYESİNDEN, ÇÖP, UYARISI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız