HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Temmuz 2018 Cuma Saat: 08:56

YAZICI: ZAMLARA KARŞI DİRENDİK

Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı, ekmek zamları konusunda açıklamada bulundu. Başkan Yazıcı yaptığı açıklama da; “ Çok kıymetli hemşehrilerimizi ekonomik anlamda koruyup kollamak adına, yaklaşık üç yıldır fırıncı
YAZICI: ZAMLARA KARŞI DİRENDİK

Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı, ekmek zamları konusunda açıklamada bulundu. Başkan Yazıcı yaptığı açıklama da; “ Çok kıymetli hemşehrilerimizi ekonomik anlamda koruyup kollamak adına, yaklaşık üç yıldır fırıncılar odası ve fırıncı esnafı olarak elimizden geldiğince zamlara karşı direndik.

Bu süreçte halkımızın bütçesini gözetirken, maalesef fırıncılıkla para kazanan emekçi kardeşlerimizin de kazançlarını zaman zaman sekteye uğrattık.  24 Haziran seçimlerinin  ardından gelen zamlar karşısında un piyasası da payını almış, ciddi anlamda sarsılmıştır” dedi.

Gönül ister ki; halkın temel besin ihtiyacı ekmeğe bu yılda zam yapmayalım diyen Yazıcı; “ Fakat önümüzde belirsiz ve ciddi anlamda dalgalı bir ekonomik tablo söz konusu! Bu anlamda un başta olmak üzere, maya. işçilik, elektrik, doğalgaz gibi giderlerde  zamlardan nasibini almıştır.
Bu noktada halkımızın, önümüzdeki süreçte karşımıza çıkacak fiyat güncellemesini anlayışla karşılamasını umut ediyoruz. Fırıncımızın daha fazla zarar görmemesi adına gerekli fiyat güncellemeleri  planlanmaktayız. Bu süreçte zarara uğradığı halde emeğinden fedakârlık yapan, yaklaşık üç yıldır direnen tüm esnaf kardeşlerime de bu vesile ile teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : YAZICI:, ZAMLARA, KARŞI, DİRENDİK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız