HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Temmuz 2018 Cuma Saat: 08:56

BAŞKAN TEKİNTAŞ, BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BULUŞTU

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fen İşleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi. Altınordu Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor.
BAŞKAN TEKİNTAŞ, BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BULUŞTU

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fen İşleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi.

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Tüm bu hizmetlerin gerçekleşmesi için de belediye personelleri hummalı bir çalışma yürütüyor. Belediye personellerini her fırsatta ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü Yol Şube Şefliğinde görev yapan personellerle bir araya geldi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Karapınar Mahallesi’ndeki Yol Şefliğindeki personellerle selamlaşan Başkan Tekintaş, burada yaptığı konuşmada personellerin gösterdiği çalışmanın asla göz ardı edilmeyeceğini söyledi. Yaz döneminde sahada etkin bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Tekintaş, “Yaz dönemi olması dolayısıyla sahada etkin bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde personellerimizin büyük bir emeği var. Sahada bir bütün halinde oluşan birliktelikle çok önemli bir enerji ortaya çıkıyor ve bu enerji etkin bir çalışma ile vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönüyor. Personellerimiz tüm bu çalışmaları yaparken vatandaşların taleplerini dikkate alarak hareket ediyor. Biz milletimizin hizmetkârıyız. Milletimize hizmet ederken de vatandaşlarımızla ilişkilerimizi güçlü tutmak ve milletimizi mutlu etmek zorundayız. Sizler mahallelerimizde çalışırken bizleri temsil ediyorsunuz. Gece-gündüz demeden çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız