HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Temmuz 2018 Pazar Saat: 16:42

YEDAŞ ARIZALARA HIZLI MÜDAHALE EDİYOR

34.394 km2 alanda yaklaşık 3 milyon kullanıcıya kaliteli ve sürekli elektrik dağıtım hizmeti sunmak üzere geliştirmeler yapan YEDAŞ, müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla proaktif uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Liderlik özelli
YEDAŞ ARIZALARA HIZLI MÜDAHALE EDİYOR

34.394 km2 alanda yaklaşık 3 milyon kullanıcıya kaliteli ve sürekli elektrik dağıtım hizmeti sunmak üzere geliştirmeler yapan YEDAŞ, müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla proaktif uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Liderlik özelliğine sahip, şebeke yapısını yakından tanıyan çalışanlara, SCADA merkezinde sahayı uzaktan kontrol ve müdahale için eğitimler verildi. Dipatcherlar Nisan ayı itibariyle hizmet vermeye başladı.

Sahada Yaşanan Arızaları Anında Tespit Edebilmek Amacıyla Uzman Dispatcherlarla Hizmet Veriyoruz.

Faaliyete başladığı günden bu yana pek çok teknolojik yeniliği iş süreçlerine entegre eden YEDAŞ, mevcut yapının daha etkin ve verimli kullanılması amacıyla Dispatcher kadrosu oluşturdu. Şubat ayı itibariyle 3 grupta 50 çalışana 4000 saat, SAP/PM, SCADA, GIS, OSOS, Smart Feeder kullanımı hakkında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop illerinde 7/24 sürekli hizmet vermeye başlayan dispatcherlar, SAP/PM, SCADA, GIS, Smart Feeder, OSOS üzerinden gelen arıza bilgilerini değerlendirerek, arızayı anında tespit ediyor. İlgili lokasyonu harita üzerinden detaylı bir şekilde belirleyerek, en yakın ekibi, arızanın giderilmesi amacıyla bölgeye yönlendiriyor. Müşteri arıza bildirimlerinden bağımsız, izleme sistemlerinden, gerçek zamanlı ulaşan bilgiye dayanarak hızlı aksiyon alınması, hem müşteri memnuniyetini hem de operasyonel verimliliği beraberinde getiriyor.

Dispatcherlarla Teknolojik Uygulamalarımızın Etkinliğini Artırıyoruz

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan AKTÜRK, “Uygulamalarımıza dahil ettiğimiz teknolojik sistemlerin, müşteri memnuniyetini sağlamak ve hizmet kalitesini geliştirmek üzere etkin kullanılmasını ve geliştirilmesini hedefliyoruz. Bu kapsamda sahayı uzaktan izleyen dispatcherlar yetiştirdik. Her ilin saha arıza ekiplerinden, şebekeyi tanıyan, liderlik ve yönetim yeteneği olan çalışanları belirledik. SCADA, OSOS, SAP / PM, GIS,  Smart Feeder sistemlerimizden gelen verilerin, nitelikleri, entegre çalışma sistemleri hakkında detaylı bilgileri paylaştık. Simülasyon üzerinden örnek vakaları değerlendirdik. Eğitimler sonrasında Nisan itibariyle çalışmaya başlayan dispatcherlar, SCADA merkezinde, birbirleriyle entegre çalışan izleme sistemleri üzerinden gelen bilgileri tek bir ekran üzerinde görerek, bütün verileri değerlendiriyor ve kısa sürede iyileştirme yapılmak üzere ilgili arıza ekiplerini yönlendiriyor.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : YEDAŞ, ARIZALARA, HIZLI, MÜDAHALE, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız