HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Temmuz 2018 Pazartesi Saat: 08:14

KAZA BİLANÇOLARI: 11 YARALI

Ordu’nun Ünye ve Fatsa ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 11 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin ise ağır yaralı olduğu bildirildi. Ünye’de motosiklet ve otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Alın
KAZA BİLANÇOLARI: 11 YARALI

Ordu’nun Ünye ve Fatsa ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 11 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin ise ağır yaralı olduğu bildirildi.

Ünye’de motosiklet ve otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Fatsa istikametinde seyir halinde olan Selçuk Lüleci (36) yönetimindeki 34 AEE814 plakalı otomobille, aynı yönde seyreden Saim Gültekin (72) yönetimindeki motosiklet Ünye Devlet Sahil Yolu üzeri Liman Kavşağı’nda çarpıştı.

Kazada sürücülerle birlikte otomobildeki Sema Lüleci (34), Yusuf Sait Lüleci (11) ve Mahmut Sami Lüleci (5) olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında da aynı aileden 5 kişi yaralandı. Samsun-Ordu karayolu Fakülte kavşağı mevkisinde meydana gelen kazada, Emrah Tekdurak yönetimindeki 34 EF 1012 plakalı kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun kenarında bulunan üst geçidin merdivenlerine çarptı. Kaza sonucu araçta bulunan sürücü ile Hatice, Mihriban, Zeynep ve Yusuf Tekdurak yaralandı.

Olay yerinde ki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Samsun-Ordu karayolunda trafik yaklaşık 15 dakika tek şeritten sağlandı. Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Diğer taraftan Fatsa ilçesinde trafik kazası ihbarına giden polis aracı, önüne kontrolsüz bir şekilde çıkan motosiklete çarptı. Kazada motor sürücüsü ağır yaralandı.

Kurtuluş Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre trafik kazasına giden Ahmet A. yönetimindeki 52 A 7848 polis arabası Hasan Ocak yönetimindeki motosiklete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Hasan Ocak yolun ortasında bulunan bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan Ocak'a ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. İlk müdahalenin ardından Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılan Ocak, daha sonra Ordu Devlet hastanesine sevk edildi. Motor sürücüsü Ocak'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : KAZA, BİLANÇOLARI:, 11, YARALI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız