HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Temmuz 2018 Cuma Saat: 07:22

ARTIK İLLALLAH DEDİRTTİLER

ÖZEL HABER
ARTIK İLLALLAH DEDİRTTİLER

Ordu’nun Altınordu ilçesinde araç trafiğine kapalı alanlarda motor kuryeleri, araç ve yaya trafiğine aykırı sürüşleri ve davranışları nedeniyle vatandaşları canından bezdirdi.

Özellikle restoran ve alışveriş merkezlerinin müşteriye hizmet noktasında ev ve işyerlerine servis yapan motor kuryeler son günlerde yaptıkları anormal davranışlarla dikkat çekmeye başladılar.

Altınordu ilçesinin araç trafiğine kapalı olan ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yeni mahalle, köprübaşı, Süleyman felek, fidangör ve düz mahalle de kalabalığı yararak servis yapan motor kuryeler kazalara davetiye çıkarmaya devam ediyorlar.

Öte yandan bu işletmelerde genellikle A2 ehliyeti olan sürücüler kurye olarak tercih ediliyor ancak bu kuryelerin eğitime tabi tutulup tutulmadığı veya nasıl bir eğitimden geçtikleri de bugünlerde hayli merak konusu oldu. Müşteriye hizmet noktasında kırmızı ışık ihlali yapmayı dahi göze alan motor kuryeler için yapılan denetimlerinde yetersiz olduğu ortaya çıktı.

Diğer taraftan artık illallah diyen vatandaşlar, Ordu valiliği ve il trafik komisyonun bu konuyla alakalı acilen önlem ve tedbir almalarını beklediklerini dile getirerek denetimlerinde sıklaştırılmasını beklediklerini kaydettiler. (HABER MEHMET KESKİN)

Anahtar Kelimeler : ARTIK, İLLALLAH, DEDİRTTİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız